Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon a nemi sztereot...

Magyarországon a nemi sztereotípiák erőltetése miért evidens?

Figyelt kérdés

Sokkal jobb lenne, ha európai álláspont lenne támogatva, azaz a szabadság eszméje.

A gyermekeket már kiskoruktól kezdve beskatulyázzák, nemi sztereotípiákat erőltetnek rájuk, a szülők is, meg az oktatási intézmények is.

Pedig, inkább hagyni kellene őket fejlődni.

A kétneműséget azaz a nemi diszkriminációt meg kell szüntetni.

Ezért öltözőkből, illemhelyekből sem lenne szükség kettőre, elég lenne egy.

Az új generációs európai embereknek ez már nem lenne sokk, ugyanis kiskoruktól megfelelően lennének nevelve.

Nem lenne senki sem szégyenlős.

A nők nem sikítoznának, a férfiak sem kukkolnának, ugyanis nem lennének perverzióra nevelve, mint most.

Ruhadaraboknál is el kellene tüntetni a kétneműséget.Miért ne hordhatna mindenki olyan ruhát, amilyet szeretne?

Miért kellene beskatulyázni az embereket, hogy a nő ilyen a férfi meg olyan?

Nem, legyen mindenki olyan, mint amilyen szeretne lenni.

Persze, Kelet-Európában a szabadság eszméjének befogadása elég komoly gondokat okoz.

De, mit várunk olyan országoktól, ahol a gőzgép is 20 évvel később jelent meg, mint nyugaton?

2015. júl. 3. 20:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát császárnőnek való nevet próbáltam írni. Bocs ha nem tetszik. :)
2015. júl. 3. 21:12
 12/12 anonim ***** válasza:
55%

" A nemi sztereotípiák erőltetéséről nekem nem ezeket ugrotta be, mint neked. Nem az azonos ruha és közös klotyó a lényeges."

Ez a mondat nagyon eltalálja, amit én gondolok, csak én nem tudtam volna ennyire diplomatikusan fogalmazni.

Én Férfi vagyok, de nem akarok király lenni, mert rossz vagyok favágásból. :D

A kérdésed úgy hülyeség, ahogy van.

A skatulyázás, egy dolog, miért ne barkácsolhatna egy lány, és miért ne főzőcskézhetne egy fiú, oks, de a közös vécé, stb. használata hülyeség. akkor már térfigyelő kamera is lehet az öltözőben ugye, és miért ne lehetne akkor már az internetre feltenni a műsort, hiszen nem lennének "perverzek". (Ennek a szónak a jelentésével sem vagy tisztában.)

2015. júl. 6. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!