Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért "gáz" a...

Magyarországon miért "gáz" a liberalizmus?

Figyelt kérdés
Mindenkitől csak a szidást olvasom a liberálisokkal szemben. Mindenki agyhalottnak hívja őket. Miért?

2015. júl. 2. 21:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%

Nem gáz a liberalizmus. Az a gaz, amit a liberalisták csinálnak.

Figyelj, szabadon akarok élni, boldog akarok lenni, azt akarok csinálni, amit akarok. Azt szeretném, hogy a többi ember is szabad legyen, hogy ha kék hajjal akarnak végig menni az utcán, akkor úgy menjenek. Azt akarom, hogy béke legyen, és hogy az emberek elfogadják egymást. Mert ez a liberalizmus, EZ, amit most leírtam, és amit ÉN IS akarok.

De tudod mi van helyette? Az hogy kimegyek, és nem vagyok szabad. Nem vagyok, mert egy 2 méteres kancigány jön felém gengszter pofával, és nekem át kell mennem az utca másik felére. És tudod kire szavaz ez a cigány? Egy liberális pártra. Egész nap meleg van, ki szeretném nyitni az ablakot éjszaka. De normálisan nem tudom kitárni, mert panelban a földszinten lakom, és félek, hogy valaki bemászik. Félek, amikor kinézek az ablakon, és látom, hogy idegen alakok vannak az ablakom alatt, hajnali fél 3-kor. És ezek tudod hogy kire szavaznak? Egy liberális pártra. Nem tudok szabad lenni, nem tudok szabad emberként élni, mert még az utcán sem tudok végig menni. Mert ha a buszmegállóba 5 cigány áll és esik az eső, akkor inkább kint állok, és szerencsém van ha van nálam esernyő. Vagy ha tűz a nap, akkor sem állhatok be a lefedett részbe ahol árnyék van, mert ott ülnek, és kb az ember oda sem mert menni. Nem vagyok boldog, nem vagyok biztonságban, nem vagyok szabad, mert a legnagyobb bűnözők, azok akik miatt a leginkább nem szabadok az emberek, azok szavaznak a liberális pártokra, és a liberális pártok is őket támogatják. Azt akarom, hogy béke legyen, de bármennyire is kedves vagyok, ők akkor sem lesznek velünk békében, mert ők nem akarnak. Azt akarom, hogy az emberek elfogadják egymást, de hiába fogadok el mindenkit úgy ahogy van, hiába vagyok szelíd, és húzódok félre, megyek át a másik oldalra, ha ők így sem fogadnak engem el. És tudod kik ezek? Azok, akiket a liberálisok támogatnak. A liberális vezetőkkel együtt, akik szétlopták az országot, akiknek lopott milliárdjaik vannak, akiknek a célja valamiért nem az, hogy béke legyen, hanem hogy békétlenség.

Ha lenne egy igazi liberális párt, én egyből rá szavaznék. De tudod mi van helyette? Bűnözők pártja, akik nagymértékben rasszisták, nagymértékben utálják a magyarokat, akik nem akarnak tenni azért, hogy ne féljek az utcán, vagy éjszaka a nyitott ablaknál. A vezetőik pedig milliárdosok, akik a pénzüket tőlünk lopták, és akikek az egyetlen célja a bűnözők támogatása. A nagy liberálisok egyfolytában az elfogadással vannak elfoglalva, de ha meglátnának magyar népviseletbe kiröhögnének azzal, hogy rasszista vagy, hogy konzervatív vagy, és hogy ez már a 21. század. Persze, nem szeretnék én sem népviseletbe öltözni. Csupán azt akartam érzékeltetni ezzel, hogy ha román vagy szlovák zászló képe lenne a pólódon, akkor nem lenne baj, persze ha magyar, akkor rasszista lennél. A helyzet az,hogy a saját zászlódat, a saját származásodat szégyellned kell a saját országodban, persze azok, akiknek tényleg lenne szégyellnivalójuk, azon nem szégyellnek semmit.

Ártatlanok vagyunk, liberálisok vagyunk, épp ezért nem szavazunk a jelenlegi liberális pártokra, mert tudjuk, hogy nem szabadságot, nem liberalizmust hoznának, hanem csak még több bűnözést, még nagyobb bűnözőterrort.

2015. júl. 2. 21:31
 2/12 anonim ***** válasza:
A #2 vagyok, de nem az első!
2015. júl. 2. 21:31
 3/12 anonim ***** válasza:
38%
Azért gáz, mert nem akarunk sem meghalni, sem pedig kakadunak öltözni férfiként.
2015. júl. 2. 21:41
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
Mert nem tudják, hogy mit jelent a szó.
2015. júl. 2. 21:53
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

1-es vagyok, nem a kettes.

Mindig csak egyoldalúan azt hangsúlyozzák ki hogy MINDENT LEHET. Még talán azt is hogy amíg másokat nem sért. De azt már nem hogy ha mégis sérted, akkor liberalizmus ide vagy oda, úgy suhintanak évekre börtönbe hogy csak na. Liberalistaként nem háborít fel jobban semmi, mint amikor visszaélnek a liberalizmussal, és lopnak, csalnak, korrumpálnak. Simán osztogatnám az életfogytokat, de legalábbis a 10 éveket. Az, hogy liberalista vagy nem azt jelenti hogy hülye/naiv és kihasználható vagy. Ezt a részét már picit nehezebben szokták felfogni a turbó-turulok.

2015. júl. 2. 22:00
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

Sok ok mellett két fő szempontot említenék.

1. A mostani rendszer kinevezte ezt az elvet a magyarság megrontójának. És nálunk enélkül is iszonyúan sok megrontott ember van, akik ezt a mesét beveszik. És őrjöngenek.

2. A liberalizmus nevében sok magát annak valló, és annak nem valló gazember olyasmiket hirdet, aminek ahhoz semmi köze. Röviden, lejáratják azt.

És még említenék egy harmadik dolgot. Nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon rengeteg gazemberséget csinálnak a liberalizmus nevében. Ezért az mostanában nem fogja visszakapni az őt megillető helyet.

2015. júl. 2. 22:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát, lehet ha máshol működik ez a rendszer, de a Fidesz mellett az MSZp/DK politikájából se kérek. És ha valakit érdekel miért gáz, jó tudni, ti tettétek azzá.
2015. júl. 3. 00:04
 8/12 anonim ***** válasza:
55%
Az a mostani MSZP/DK a szöges ellentéte a liberalizmusnak. Rasszisták, és azzal próbálják árnyalni hogy liberálisok hogy lassan a gyilkolást is szabaddá tennék, me mi az hogy korlátozzák az embert.
2015. júl. 3. 00:07
 9/12 anonim ***** válasza:
68%

olyan szánalmas ez a magyarországon nem is volt igazi liberalizmus

kommunisták szokták ezt mondogatni a szocializmusra...

el kell fogadni ha valami nem működik

2015. júl. 3. 01:52
 10/12 Carragher_x ***** válasza:
100%
Leginkább azért, mert az egyszeri választó azt se tudja, hogy melyik "izmus" mit jelent. Van vmilyen politikai vallásuk és az aktuális főpap által sulykolt mantrán keresztül képesek csak értelmezni a világot. Ha az aktuális birkapásztor felállítja pl a gyurcsány=liberalizmus=sátán egyenlőséget, akkor ezt fogja szajkózni a nyáj, ugyanígy ha egy másik birkapásztor felállítja az orbán=putyin=diktatúra egyenlőséget, akkor az a tábor meg azt, ha a vona=nemzeti=népirtás, akkor meg azt...stb Ennek pedig egy nagyon egyszerű oka van: a legtöbb ember műveletlen, felelősséghárító idióta.
2015. júl. 3. 05:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!