Magyarországon a nemi sztereotípiák erőltetése miért evidens?
Sokkal jobb lenne, ha európai álláspont lenne támogatva, azaz a szabadság eszméje.
A gyermekeket már kiskoruktól kezdve beskatulyázzák, nemi sztereotípiákat erőltetnek rájuk, a szülők is, meg az oktatási intézmények is.
Pedig, inkább hagyni kellene őket fejlődni.
A kétneműséget azaz a nemi diszkriminációt meg kell szüntetni.
Ezért öltözőkből, illemhelyekből sem lenne szükség kettőre, elég lenne egy.
Az új generációs európai embereknek ez már nem lenne sokk, ugyanis kiskoruktól megfelelően lennének nevelve.
Nem lenne senki sem szégyenlős.
A nők nem sikítoznának, a férfiak sem kukkolnának, ugyanis nem lennének perverzióra nevelve, mint most.
Ruhadaraboknál is el kellene tüntetni a kétneműséget.Miért ne hordhatna mindenki olyan ruhát, amilyet szeretne?
Miért kellene beskatulyázni az embereket, hogy a nő ilyen a férfi meg olyan?
Nem, legyen mindenki olyan, mint amilyen szeretne lenni.
Persze, Kelet-Európában a szabadság eszméjének befogadása elég komoly gondokat okoz.
De, mit várunk olyan országoktól, ahol a gőzgép is 20 évvel később jelent meg, mint nyugaton?
Szóval azt akarod hogy ne legyenek nemek.
Legyen akkor egy vécé is, a "nők" együtt sportoljanak a "férfiakkal", "nők" is ugyanúgy mehetnének fát vágni az erdőbe, meg gyárba lemezt hajlítani stb míg a "férfiak" az irodákban rendzenék az iratokat.
A jóistent okold, mi az hogy a "nőknek" melleket adott a "férfinek" meg kukit? Miért skatulyázta be őket? Nem is baj, kívánom jöjjön létre amit akarsz, legalább remélem kipusztulunk, mert már eléggé elkorcsosultunk..
'"nők" is ugyanúgy mehetnének fát vágni az erdőbe, meg gyárba lemezt hajlítani'
Már bocsánat, de ezt a férfiak közül is csak azok teszik, akik nem tanultak.
Amúgy nehéz gyári fizikai munka nem sok van, és azt is gépek váltják majd ki, ha van még egyáltalán.
Nőként mondom hogy azért nem kéne átvenni a vadliberális férfiakat kasztráló svéd modellt. Nézd én nő vagyok, elég feminista beállítottságú, de nem kell átesni a ló túloldalára. Jó ha kétneműség van, vannak olyan dolgok amiben a nők jobbak és amiben a férfiak, márcsak a fizikumból adódóan is. Bizonyított tény például hogy a nők okosabbak a férfiaknál így alkalmasabbak lennének a vezető szerep betöltésére (ezért is szeretnék császárnő lenni) de fizikai téren az átlag férfi jobb.
Nem az a probléma hogy tisztában vagyunk a saját nemünkkel, hanem ha el akarsz valakit nyomni a neme miatt. Nem a nemtelenségre kell nevelni a kicsiket hanem a másik nemének az elfogadására és arra hogy egyik nem sem jobb a másiknál.
Amúgy a szégyenlősség mitől hiba? Inkább erény az ha egy nő nem mutogatja magát fűnek fának. Ha kiirtanád az emberekből a szégyenlősséget akkor meztelenül járnánk mint az állatok.. És magamból kiindulva a testemhez senkinek semmi köze, csak rám tartozik meg maximum arra a férfira akivel meg akarom osztani.
Őszintén szólva bevallom, hogy kifejezetten értékeltem volna a koedukált öltözőket. Főleg 11-12 éves korom után.
Szerintem írjunk ki erről egy választást, hogy legyen koedukált wc és öltöző az általános és középiskolákban. Legalább talán egy kicsit beindulna a magyarok szaporodása is. :D
Egyébként kérdező, kicsit bekaphatod ám... Tudtad, hogy az első földalatti villanyvasút (vagyis metró) a világon elsőként Magyarországon indult el? Vagy azt, hogy konkrétan a komolyabb találmányokat amik ma is befolyásolják az életedet magyarok találták fel?
Rosszabb vagy mint egy zsidózó neonáci, komolyan.
Na végre visszatért az uniszex WC-s kérdező, már kezdtem hiányolni :D
Még magára talál a Wartburgos és ismét teljes a gyk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!