Miért kell azon csodálkozni, hogy a Balatonnál senki sem akar dolgozni éhbérért?
,,Ausztriába mentünk"
Ezen jót nevettem. Végre a magyar munkás eljutott olyan szintre, hogy ki meri nevetni azt a vállalkozót aki méreg drágán árulja a termékeit, de a dolgozó szemét kiszúrja havi nettó 70 ezer ft-tal.
Saját példámból tudom, hogy mennék én még minimálbérért is dolozni, de 2 hetente 1-2 jó esetben 3 napra hívnak, keresek havi 20 ezret... én is igen csak fontolgatom, hogy megyek ki külföldre.
A duma helyett miért nem tesz is valamit a kormány a ,,gazdasági" kivándorlás ellen?
Egyébként azért nem tesznek, mert nem érdekük.
így is nagy itt a munkanélküliség, és ha ők nagyon tennének, akkor még a végén valaki vissza találna jönni, akkor még nagyobb lenne. Arról nem is beszélve, hogy a kint dolgozókkal is villoghat a kormány, hogy lám, ők is foglalkoztatottak, és magyarországjobbanteljesíííít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!