Miért lepődnek meg, hogy alulfizetve senki nem akar a Balatonon dolgozni?
Már 1 hete sorra jönnek le a cikkek, hogy sír mindenki a Balaton környékén, hogy a vendéglátóhelyekre nem találnak dolgozókat.
Nem kéne meglepődniük.. Rendszerint be nem jelentett, alulfizetett, túlhajszolt munkákról beszélünk, ahol úgy bánnak a munkásokkal, ahogy egy kutyával nem. Én is Ausztriát választanám az ő helyükben.
"sír mindenki a Balaton környékén, hogy a vendéglátóhelyekre nem találnak dolgozókat. "
Máshová sem. Ez Magyarország, itt jelenleg mindenhol emberhiány van.
4-es válaszoló:
Tudom, hogy máshol is ez van, de most a Balatonról van szó. Meglepett engem is, hogy eddig a Balatont ez nem érintette.
6: De hiszen te vagy az ötös. :D
Egyébként én úgy gondolom, hogy egyék meg amit főztek. Nagyon-nagyon remélem, hogy a többi szektorban is megjelenik az emberhiány és végre összeszedik magukat.
Egyik ismerősöm Tihanyban dolgozott egy állami helyen és siralmas volt ott is a helyzet. Ő is azt mondta, hogy soha többé vendéglátóipar.
"Meglepett engem is, hogy eddig a Balatont ez nem érintette.
"
Miért épp a Balatont ne érintette volna? Országszerte mindenhol emberhiány van. Miért lenne kivétel a Balaton?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!