Miért kell azon csodálkozni, hogy a Balatonnál senki sem akar dolgozni éhbérért?
,,Ausztriába mentünk"
Ezen jót nevettem. Végre a magyar munkás eljutott olyan szintre, hogy ki meri nevetni azt a vállalkozót aki méreg drágán árulja a termékeit, de a dolgozó szemét kiszúrja havi nettó 70 ezer ft-tal.
Saját példámból tudom, hogy mennék én még minimálbérért is dolozni, de 2 hetente 1-2 jó esetben 3 napra hívnak, keresek havi 20 ezret... én is igen csak fontolgatom, hogy megyek ki külföldre.
A duma helyett miért nem tesz is valamit a kormány a ,,gazdasági" kivándorlás ellen?
"nnel sokkal tobbet a legtobb helyen nem is lehet kitermelni."
Áhhh, hol már, szegény vállalkozók így is majd éhenhalnak.
Legalább hülyeségeket ne írnál.
Nem egy ismerősöm van, aki üzletvezetőként nyomult a Balatonon, egy emberként állítják, hogy a leghányingerebb hely.
A vállalkozók a munkát elvárják, csak fizetni meg nem akarnak, holott ugye tisztán tudják, hogy mennyi pénz folyik be, ők rendelik a cuccot meg minden szart.
Tisztán jönnek be havi szinten 10 milliók, attól a pár alkalmazottól meg sajnálnak tízezer forintot is, volt akit ki se fizettek.
Az áramos dumával meg kérlek ne, a Balatonon is ugyan annyi az áram meg a vízdíj, szal nem értem mi indolkolja, hogy 3* olyan magasak legyenek az árak(nem, nem a bérleti díj, hülye lenne bárki is kiadni, akinek van bármilyen egysége, hiszen felvesz egy üzletvezetőt aztán majd az viszi a kócerájt)...
Utolsó! Vègre valaki aki egyet èrt...
Am. meg a szaros pincèr ès mosogató ne várjon már fèl milliós fizetèst hozzá állás miatt megy ki szinte minden normális ember külföldre dolgozni. Már ebből a mondatból látszik, hogy a vállalatok mennyire nem becsülik az alkalmazottait itt Magyarországon...
Jaj, mert kint aztán annyival jobb..
ugyanúgy csövesként él, attól függetlenül, hogy többet keres
"Borsodban élek"
Jól van, akkor marha nagy rálátásod lehet, hogy mennyit és hogy keresnek az ismerősök.
Az előbb is totál marhaságokat írtál, inkább ne tetézd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!