Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar emberek miért dőlnek...

Magyar emberek miért dőlnek be ilyen könnyen a kormány menekültekkel kapcsolatos hisztériakeltésének?

Figyelt kérdés
Egyértelmüen arról van csak szó, hogy a kormány fontosabb dolgokról akarja elterelni a figyelmet. Nem mondom hogy ez nem fontos, de vannak sokkal fontosabb kérdések is. Elinditották ezt a pánikkeltést, hogy Magyarországot ellepik a menekültek, közben meg néhány ezer emberről van szó és ezt sem egyedül kellene megoldania Magyarországnak.

2015. jún. 30. 08:58
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
79%
Kicseszettül békések ezek az országok igen, USA nélkül is ölik egymást a siíták meg a szunniták. A különböző "felszabadítási frontok"-nak kikiáltott terrorszervezetek.
2015. jún. 30. 15:40
 42/60 anonim ***** válasza:
30%

Nevezzetek rasszistának, akárminek, de én a magyar "feketéktől" félek, akik pl kiraboltak, elvették az értékeim. AKik azt mondják, "minek nekünk dógozni, dógozzanak a parasztok, azoknak való a'". Ez itt a probléma, ezt nem akarja látni senki. Nem kell a szerencsétlen bevándorlóra fogni. Jó ott is van, aki megéri a pénzét. Kukagyújtás, törés-zúzás MINDIG VOLT, nagyvárosban sokáig laktam, látom, láttam, hogy mik vannak, csak eddig a fiatalság csinálta ugyanezt a szombati bulik után. Fura nekem ez, hogy most mindenki védi a magyar értékeket, de tegye fel a kezét, aki látott már tönkretett telefonfülkét, szétrugdosott hirdetőfalat, ellopott csatornafedelet, felgyújtott és kirabolt házakat - 30 éve látom ezeket. Nehogymár ez is az átszökők bűne legyen. Vegyétek már észre, hogy ez van/volt/lesz-probléma. NEM az átvándorlók itt a fő probléma. Hanem hogy l honnan lesz nyugdíjunk? Pl a szomszéd településen 26 éves nagymama van. Értitek? 26 éves? A magyarnak mennyi? 40évesen szüli az elsőt... Nem lesz nyugdíj ha így haladunk. Ne azon rágózzatok hogy hány ember ment tiltakozni. Ott az asszony, teremtsétek meg a jövő generációját :)

Nem folytatom mert úgyis moderálva leszek szerintem :)

2015. jún. 30. 15:52
 43/60 anonim ***** válasza:
73%

"Ezek müködő, biztonságos államok voltak,"

Ja végül is hol szabadon halálra kövezik, meg élve elégetik, meg halálra korbácsolják azt ki nem tetszik, az aztán a biztonságos állam mintapéldája. Te kérdező, te amúgy melyik bolygón élsz?

2015. jún. 30. 15:57
 44/60 anonim ***** válasza:
83%

"Nem olvastad végig amit irtam vagy nem tudod értelmezni. Nem mondtam hogy nem probléma, de van ennél fontosabb is."

Kérdező ! Nem értem , mire gondoltál , amikor azt írod , "van ennél fontosabb". Konkrétan , mire gondolsz? Egy ilyen kaliberű kérdés TÉMÁJÁT (nem a fontosságát) mivel akarod überelni? Körtét akarsz almához hasonlítani? Vagy "csak" hosszabb távra vagy képtelen ellátni, ok-okozati különbségeket érzékelni? Földlakó vagy egyáltalán

Egyébként meg: amit ma még értelmezhetsz "szorzószámmal", az holnapra már követhetetlenül "hatványozódik". És nem az európai kultúrák megszokott , viszonylag követhető, előrelátható tempójához igazodva! Miért véled , hogy az események nem gyorsulnak ? Mert Maradjunk annyiban , hogy ma sok a fontos kérdés...de ez ma sem kevésbé fontos , mint a többi. Legtöbbünk nem tudja , holnap mire ébred. De a fontossági sorrendek esetén nem keveri a sz@rt a szerelemmel. Mire gondolsz konkrétan, amikor ama "fontosabb"dolgot emlegeted? ? Az egészségügy rendbetételét talán? Vagy Putyinra és Ukrajnára gondolsz ? Putyinnak igaza van , ha nem akarja közvetlen határában tudni a NATO-t ! De ugyanezen kérdés megközelítése: ennek a problémának hol az eredője??? na , hol? Minő véletlen!: Amerikában! És akárhonnan nézed Amerika világszerte zajló kutyulásait , a geopolitikai helyzetünk miatt bármi "konfliktushelyzetben" afféle pufferzóna voltunk/vagyunk/leszünk. Egyébként meg sokakanak "útban". Nagyon nem szeretnek itt minket , magyarokat, nagyon útban vagyunk. Ezért öntenek nyakon minket azzal is , ami nem minket illet. (V.ö. : magyar történelem) Európa gyengítése cél. Már nem csak a kontinenseken belül ugrasztják össze a népeket , egész addig lehetetlenítve az életüket , amikor már ivóvízhez sem jutnak és el kell meneküljenek a tuti halál elöl. Na , vajon ott miért, miért nem ,de nincs ott az amerikai emberjogi visítóbrigád! Vajh , miért?

2015. jún. 30. 16:17
 45/60 anonim ***** válasza:
83%

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__698..

https://www.youtube.com/watch?v=_q8-j8S_A7Y

https://www.youtube.com/watch?v=6PQPcmKzgAY

https://www.youtube.com/watch?v=qwVB1ptolQA

https://www.youtube.com/watch?v=OWueLf-Jlas

https://www.youtube.com/watch?v=GNm9A8_lPRQ

https://www.youtube.com/watch?v=Dy7d28IE5gM

jah hát az egyik videó egyértelműen nem kormányé mivel Morvai Krisztina független az EP-ben és magyar emberek mondják el...jah de hisztériakeltés,talán inkább fel kéne ébredni és nem a Gyurcsány Ferike ostobaságait kellene bevenni,mert ő ezt pontosan azért mondja,mert pontosan tudja,hogy nagyon is van baj és van egy rakás bevándorló. Ő még állampolgárságot meg letelepedést is adott volna nekik...vajon mért?hogy még legyen aki rászavaz a következő választásokkor hálából....az egész országát elárasztaná más népekkel csak,hogy újra hatalomra juthasson.És ezt is csak alátámasztja,hogy előrehozott választásokat akarnak...persze még mit nem...talán mostmár inkább le kellene csökkenteni a képviselők létszámát a parlamentben és akkor nem lehetne ennyi párt ennyi akarattal és folyton csak a hatalomért vívott harc...de érdemi döntések olykor se.Gyurcsánynál nagyobb férget még nem láttam...mi az,hogy a határon túli magyarságot leszavazták,hogy ne legyen nekik szavazati joguk meg állampolgárságuk,erre ezeknek az ázsiai meg afrikai embereknek akiknek közük sincsen hozzánk meg megadná.pusztán a hatalomért él ez az ember nem a népéért.

2015. jún. 30. 17:26
 46/60 anonim ***** válasza:
74%
Másfelől jelenleg egy országnak sincsen fontosabb problémája,mint a menekültügy,mindenki folyamatosan készültségben van.Folyamatosan mentik ki az embereket a Földközi-tengerből is.Borzasztó mi megy itt.És akkor még eggyesek a nyugdíjazással foglalkoznának ebben a helyzetben...te normális vagy?????Én társadalombiztosítási szakember vagyok,ugyhogy pontosan tudom,hogy nem két pillanat megoldani a nyugdíj kérdését....ezzel már egyébként is volt foglalkozva és el lettek törölve az előrehozott nyugdíjak,ami nagyon is szükséges volt...semmi nem fontosabb most,hogy egy normális emberi döntést tudjunk hozni azokért akik elsősorban háborús övezetekből jönnek és a mi fennmaradásunkat se veszélyeztessék...
2015. jún. 30. 17:45
 47/60 anonim ***** válasza:
17%

Azt nem nehéz észrevenni, hogy a kormány az egész menekült témával csak a figyelmünket szeretné elterelni. De azt sem nehéz észrevenni, hogy a nagy számban érkező, beilleszkedni nem nagyon tudó vagy akaró (tisztelet a kivételnek) menekültek érkezésével párhuzamosan nő a társadalmi feszültség is. Magyarországon pedig van elég feszültség a menekültek nélkül is sajnos. Szóval a kormány szándéka, hogy szigorítani kell a menekültek befogadását, nem egy hülye döntés, de látványosan popularista és figyelemelterelő. Inkább az oktatás és az egészségügy fejlesztésére kellene fordítani a figyelmet, nem pedig a világ másik részéről érkező emberekkel foglalkozni. Van köztük nyílván jó és rossz is, és sajnálom a gyerekeket, de ez nem a magyarok harca, és tényleg ezért bosszantó, hogy ekkora figyelmet kap az egész hülye téma, miközben ilyen állapotok uralkodnak a magyar kórházak egy részében:

[link]

2015. jún. 30. 18:02
 48/60 anonim ***** válasza:
70%
nahát szegedi klinika csak kussoljon,mert Szeged kapja az egyik legtöbb pályázati pénzt,ott éltem 6 évig.2 éve költöztem el onnan...elég jól fel vannak arrafelé újítva a dolgok,ez csak egy kiragadott bolondság volt a sok közül.oktatásügy egészségügynek meg vannak a problémái,de nem feltétlenül a kormány hibájából. látok én bőven elég vajat a tanárok gyerekutálatában,unalmas oktatási módszereikben,türelmetlenségükben,vagy éppen a magasról tojok rá,hogy tudjátok-e vagy semmbe...vagy az egészségügyi dolgozók,hogy a rájuk vonatkozó jogi kötelezettségeiket nem tudjáj,még azzal sincsenek tisztában,hogy mi a sűrgős szükség fogalma..kész röhej...ha más nem tudja a munkaköri kötelezettségeit kirúgják a munkahelyéről...ugyhogy az elterelési hadműveletet meg hagyjuk már,ez egy lejárt dolog..most egyáltalán nincsen elterelve a figyelem semmiről...majd foglalkozunk az oktatásüggyel meg a nyugdíjjal meg az összes többi ehhez képest pitiáner problémával,hogyha nem százával jönnek naponta be illegálisan az országunkba,meg Róma nem roppan már lassan össze...mert ugye ott már a sziklákon alszanak a migránsok a tengerparton...de ez az egész csak hantabanda....legszívesebben az ilyet odadobnám az ISIS-nek..nesze h.lye keresztény magyar
2015. jún. 30. 19:26
 49/60 A kérdező kommentje:

"Kérdező ! Nem értem , mire gondoltál , amikor azt írod , "van ennél fontosabb". Konkrétan , mire gondolsz?"

Például gondolok itt arra amit a 43-as válaszoló irt. Minden évben milliárdokat költ a kormány roma felzárkoztatásra bármilyen eredmény nélkül. Érdekelne pontosan mire is megy el a pénz és miért a dolgozók tartják el őket.

Vagy például amit a 48-as válaszoló irt. Sok kórház borzalmas állapotban van, az egészsgügyben dolgozók pedig nevetséges fizetést kapnak. Ez kb 10 millió embert érint közvetlenül, de a kormány inkább olimpiát rendezne. Még sokáig lehetne sorolni.

Azt is leirtam ki a felelős ezért. Ezek az országok még ha nem is voltak demokratikus államok, az átlag ember biztonságban élhetett. Ha az USA meg az EU nem avatkozik be, nem lenne most menekült kérdés. Ha meg tényleg olyan sok lesz a menekült hogy Magyarország nem tudja kezelni, én a kormány helyében vizumot adnék az összes menekültnek és hagynám hogy menjenek tovább Nyugat-Európába. Ők okozták a problémát, ezért foglalkozzanak ők a menekültekkel.

2015. jún. 30. 20:49
 50/60 anonim ***** válasza:
89%
Csakhogy nyugat-Európa nem ennyire együttérző és nem kér belőlük ! Se a menekültekből , se a megélhetési bevándorlókból ! Van sejtésetek, miért ? Mert ők nem csak sejtik , pont jól tudják , miért nem! Kérdező! Neked halvány gőzöd sem afelől , hogy a kintről érkező probléma addig nem álldigál a határokon , míg itthon te mindent megoldasz
2015. jún. 30. 21:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!