Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar emberek miért dőlnek...

Magyar emberek miért dőlnek be ilyen könnyen a kormány menekültekkel kapcsolatos hisztériakeltésének?

Figyelt kérdés
Egyértelmüen arról van csak szó, hogy a kormány fontosabb dolgokról akarja elterelni a figyelmet. Nem mondom hogy ez nem fontos, de vannak sokkal fontosabb kérdések is. Elinditották ezt a pánikkeltést, hogy Magyarországot ellepik a menekültek, közben meg néhány ezer emberről van szó és ezt sem egyedül kellene megoldania Magyarországnak.

2015. jún. 30. 08:58
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
96%

28: Az afrikai nem menekült, hanem bevándorló, méghozzá illegális.

Nem félek, hogy elveszi a munkámat, mert úgysem tudná ellátni. Attól félek, hogy őt is nekem kell eltartani. Hogy vele is nő a bűnözők száma.

Ha annyira jó, ártatlan emberek, akkor miért nincs semmi papírjuk, miért nem jönnek át a hivatalos határon, és miért nem kérnek menekült státuszt?

2015. jún. 30. 13:42
 32/60 anonim ***** válasza:
94%

31: A butaságra neked kéne gyógyszer.

Neked az a paranoia, ha valaki leírja, hogy ott mi van, ahol ő él?

Nem az a buta, aki nem teszi ki a lábát a biztonságos ki helyéről, hogy megtapasztalja, hogy mi is folyik a világban.

De ha erre nem vagy képes, akkor legalább néz nemzetközi hírcsatornákat. Azok is biztos mind hazudnak. És persze a felvett képek sem igaziak, csak béreltek pár fekete színészt.

2015. jún. 30. 13:44
 33/60 anonim ***** válasza:
90%
Hihetetlen milyen emberek vannak :-) Ha az lenne a híradóban, hogy 500 menekült kitört a debreceni menekülttáborból, gyújtogatnak, embereket molesztálnak, és még videót is mutatnának róla, akkor az ilyen emberek akkor is azt mondanák, hogy szegény bevándorlók. Komolyan, nem értem mi történt az emberekkel itthon. Nem vagyok sem fityeszes, sem jobbikos, sem baloldali. Pártsemleges vagyok, egyszerűen nem akarom, hogy ilyen emberek legyenek velem egy városban, de még egy országban sem. Lehet, hogy náluk Szíriában, Afganisztánban ez a módi, hogy ha megsértik őket, akkor 200-an utcára vonulnak Allah Akbarozva (amúgy is, mi köze van Istennek ehhez?!), de errefelé más kulturkör van, nekünk nincs szükségünk ilyesmire. Neked van?
2015. jún. 30. 13:46
 34/60 anonim ***** válasza:
0%
Kinevetteted magad.
2015. jún. 30. 13:51
 35/60 anonim ***** válasza:
89%
#35 jó kis troll vagy, egy darab érvet nem hoztál fel. Sajnos el kell fogadnod, hogy nagyon buta vagy :-)
2015. jún. 30. 13:56
 36/60 anonim ***** válasza:
95%

Ugye "kedves" Kérdező ami Debrecenben történt az is csak hisztéria,vagy csak hisztéria keltés volt?

Aztán majd ha a te autódat verik,vagy netán téged,akkor aztán ne hisztizz ám... mert ha a közeledben leszek talán még le is k..lek.

2015. jún. 30. 13:56
 37/60 anonim ***** válasza:
95%

Sose tudtam szeretni a tudatosan,szándékosan hülyéket...de ami itt van...az már maga a tudatos őrület

Egy prédikációban hallottam: "Szeresd felebarátodat, mint magadat."Az a pap megjegyezte:"Jobban nem kell." Akkor ez kissé visszás volt nekem. Most már nem.

Mikor veszi már észre a mindenáron segíteni akaró: Ebben sajátmagának és népének válik ellenségévé,ha akarja,ha nem?

2015. jún. 30. 14:05
 38/60 A kérdező kommentje:

Bíró Miklós biztos te vagy az okos :) Nem olvastad végig amit irtam vagy nem tudod értelmezni. Nem mondtam hogy nem probléma, de van ennél fontosabb is. Szerintem te nem követed a hireket. Az megvan hogy ezek az emberek háborús országokbol jönnek? Azért menekülnek mert ha maradnak jo esélyel meghalnak. Ezt fel tudod fogni? Elvesztették mindenüket, megmaradt pénzüket pedig arra költötték hogy elhagyják azt az országot. Mire ejutnak ide semmijük sem marad.

De lehet hogy én tévedek és azért jönnek ide hogy Miki gyerek kocsiját szétverjék és utána még le is köpik :)

2015. jún. 30. 14:50
 39/60 anonim ***** válasza:
93%
Látod kérdező itt az ellentmondás. Eljönnek otthonról, ahol a vallások miatt gyilkolják halomra egymást, hogy majd itt jobb életet éljenek. De nem akarnak se változtatni, se alkalmazkodni, akkor mégis mitől várják, hogy majd itt jobb életük lesz, mint otthon? Ha itt is ugyan úgy egymásnak mennek, csak mert a másik másban hisz, akkor akár maradhattak is volna. Ha meg egymással ezt művelik, szerinted mit művelnek majd a keresztény európaiakkal, vagy ami a szemükben még rosszabb, az ateistákkal? Ezen tessen elgondolkodni. De ha a gondolkodás nem megy, akkor olvasgass külföldi híreket, hogy ott miket művelnek. Nem rég voltam Londonban, döbbenet ami ott van egyes városrészekben... Nekem az itthonra köszönöm nem hiányzik.
2015. jún. 30. 15:21
 40/60 A kérdező kommentje:
Talán neked kellene jobban értelmezned a hireket, ha már megemlitetted a háború okát. Ha az USA meg az EU nem bombázza tönkre Irakot Libiát meg Szirát és nem támogatnák a terroristákat, most nem lenne menekült kérdés sem. Ezek müködő, biztonságos államok voltak, amig be nem avatkoztak. Ez a végeredmény, most meg sirnak hogy nem kérnek a menekültekből.
2015. jún. 30. 15:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!