Magyar emberek miért dőlnek be ilyen könnyen a kormány menekültekkel kapcsolatos hisztériakeltésének?
28: Az afrikai nem menekült, hanem bevándorló, méghozzá illegális.
Nem félek, hogy elveszi a munkámat, mert úgysem tudná ellátni. Attól félek, hogy őt is nekem kell eltartani. Hogy vele is nő a bűnözők száma.
Ha annyira jó, ártatlan emberek, akkor miért nincs semmi papírjuk, miért nem jönnek át a hivatalos határon, és miért nem kérnek menekült státuszt?
31: A butaságra neked kéne gyógyszer.
Neked az a paranoia, ha valaki leírja, hogy ott mi van, ahol ő él?
Nem az a buta, aki nem teszi ki a lábát a biztonságos ki helyéről, hogy megtapasztalja, hogy mi is folyik a világban.
De ha erre nem vagy képes, akkor legalább néz nemzetközi hírcsatornákat. Azok is biztos mind hazudnak. És persze a felvett képek sem igaziak, csak béreltek pár fekete színészt.
Ugye "kedves" Kérdező ami Debrecenben történt az is csak hisztéria,vagy csak hisztéria keltés volt?
Aztán majd ha a te autódat verik,vagy netán téged,akkor aztán ne hisztizz ám... mert ha a közeledben leszek talán még le is k..lek.
Sose tudtam szeretni a tudatosan,szándékosan hülyéket...de ami itt van...az már maga a tudatos őrület
Egy prédikációban hallottam: "Szeresd felebarátodat, mint magadat."Az a pap megjegyezte:"Jobban nem kell." Akkor ez kissé visszás volt nekem. Most már nem.
Mikor veszi már észre a mindenáron segíteni akaró: Ebben sajátmagának és népének válik ellenségévé,ha akarja,ha nem?
Bíró Miklós biztos te vagy az okos :) Nem olvastad végig amit irtam vagy nem tudod értelmezni. Nem mondtam hogy nem probléma, de van ennél fontosabb is. Szerintem te nem követed a hireket. Az megvan hogy ezek az emberek háborús országokbol jönnek? Azért menekülnek mert ha maradnak jo esélyel meghalnak. Ezt fel tudod fogni? Elvesztették mindenüket, megmaradt pénzüket pedig arra költötték hogy elhagyják azt az országot. Mire ejutnak ide semmijük sem marad.
De lehet hogy én tévedek és azért jönnek ide hogy Miki gyerek kocsiját szétverjék és utána még le is köpik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!