Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért nem zároltatta...

Orbán miért nem zároltatta Gyurcsány bankszámláit?

Figyelt kérdés

Amikor hatalomra kerültek én valami ilyesmit vártam volna tőle, hogy államosítja Gyurcsány üzleti érdekeltségeit, elkobozza a vagyona egy részét, a bankszámláit pedig államilag zároltatja.

Ehelyett nem történt semmi, még mindig szabadlábon van és politizál.

Vlagyimir Putyin tehetségtelenebb és kevésbé ambiciózus politikus, mint Orbán Viktor, mégis volt, amikor zároltatta ügynökösködéssel megvádolt politikus bankszámláit.

Gyurcsányból is simán kitelik, hogy ügynök.

2015. jún. 28. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
A jogállamban ez nem így működik, hogy -csak úgy- zároltatok meg elkobzok!
2015. jún. 28. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
2015-ben még mindig Gyurcsány a téma?
2015. jún. 28. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező te nem félsz, hogy a te számládat zárolják holnap, mert nem jobb, hanem bal lábbal kelsz fel...?

Inkább a Fidesz maffia számláit kellene zárolni, de sajnos Magyarország nem így működik (még).

2015. jún. 28. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

Én tudod mire vagyok kíváncsi?

Hogy mi történne akkor, ha kitörne valami forradalom az Orbán-kormány ellen és sikerülne elkapni és letartóztatni mindkét majmot. Ha bezárnánk őket egy cellába, bepoloskáznánk, hogy ne vegyék észre, akkor vajon miről beszélgetnének?

2015. jún. 28. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
65%
Lehet utálni Orbánt. Lehet utálni Gyurcsányt. Lehet utálni akárkit. Csak ez nem azt jelenti, hogy hogy ha szembe jönne velem az utcán, akkor - amúgy mondjuk ok nélkül - egy késsel leszúratom. Ugyanúgy nem zároltathatom Gyurcsány számláit, nem lőhetem le, nem zárathatom be a házába.
2015. jún. 28. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:
33%
Hát azt elhiszem hogy Putyin kevésbé ambiciózus, mint a mini Führer, de azért Orbánt tehetségesebbnek gondolni Putyinnál politikusként, maradjunk annyiban hogy sok volt a köztévé feküdj le aludni.
2015. jún. 28. 15:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert kvázi üzlettársak. Bonyolultabb ez az egész annál, hogy mi halandók ezt megértsük.
2015. jún. 28. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!