Orbán miért nem zároltatta Gyurcsány bankszámláit?
Amikor hatalomra kerültek én valami ilyesmit vártam volna tőle, hogy államosítja Gyurcsány üzleti érdekeltségeit, elkobozza a vagyona egy részét, a bankszámláit pedig államilag zároltatja.
Ehelyett nem történt semmi, még mindig szabadlábon van és politizál.
Vlagyimir Putyin tehetségtelenebb és kevésbé ambiciózus politikus, mint Orbán Viktor, mégis volt, amikor zároltatta ügynökösködéssel megvádolt politikus bankszámláit.
Gyurcsányból is simán kitelik, hogy ügynök.
Kérdező te nem félsz, hogy a te számládat zárolják holnap, mert nem jobb, hanem bal lábbal kelsz fel...?
Inkább a Fidesz maffia számláit kellene zárolni, de sajnos Magyarország nem így működik (még).
Én tudod mire vagyok kíváncsi?
Hogy mi történne akkor, ha kitörne valami forradalom az Orbán-kormány ellen és sikerülne elkapni és letartóztatni mindkét majmot. Ha bezárnánk őket egy cellába, bepoloskáznánk, hogy ne vegyék észre, akkor vajon miről beszélgetnének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!