Miért van az, hogy az ellenzék a kormány dolgainak társadalmi támogatottságára mindig felmérésekkel jön, viszont ha ugyan ez fordítva akkor semmit nem fogadnak el, mert amit a kormány csinál az hamisítvány?
Talán azért, mert a Kormány hamis statisztikákat közöl. Pl. A Nemzeti Konzultációnak nevezett baromságot csak állítólag 400.000.-en küldték vissza, mégis azt mondják, hogy a lakosság 80 %-a ért egyet Orbánnal.
Vagy, hogy nőtt a foglalkoztatottság, mert több a közmunka.
Ehhez nem kell ellenzékinek lenni, csak józan ész kell hozzá.
a foglalkoztatottság meg nőtt
vagy a piacról szívja el az embereket a közmunka? ha nem lenne akkor még ezt sem csinálnák
erről ennyit
Ami azt illeti, igen, a közmunka csökkenti a piaci foglalkoztatást. Rengeteg önkormányzat, egyéb állami szervezet kirúgta a dolgozói egy részét, majd viszzavette közmunkában félpénzen, harmadpénzen.
Amikor azzal jönnek, hogy a kormány statisztikái pontatlanok, azt általában meg is magyarázzák, hogy mitől. Foglalkoztatottaknál például beleszámolják a közmunkásokat és a külföldön dolgozókat is.
Bocs, hogy nem akartunk olyan jellegű kérdésekre válaszolni, mint "Ön szerint Orbán a legnagyobb ász? A. Igen. B. Nem, én szeretek csecsemőket feláldozni a sátánnak és meginni a vérüket"
Ha egy normálisan összerakott kérdőív lett volna, amiben lett volna lehetőség az ember véleményének kifejtésére, akkor vissza is küldtem volna. De ilyen manipulatív szarokkal nem fogok foglalkozni, mert nem szeretem, amikor hülyének vagyok nézve.
Másrészről meg elég sokszor le volt már írva, hogy ez nem közvélemény kutatás volt (főleg nem ügydöntő szavazás), hanem szimplán az emberek hergelése, félelemkeltés. Habony Árpi tudta, hogy a magyarok jó része xenofób, meg egy kicsit másolt is a brit konzervatívoktól (azért magától nem okos ennyire).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!