Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van ennyi buta ember...

Miért van ennyi buta ember Magyarországon?

Figyelt kérdés

- Mi vagyunk a világ közepe,mindenki alkalmazkodjon hozzánk mentalitás.

- Nem tanulunk nyelveket,mert még a külföldi turista is tanuljon meg alapszinten makogni magyarul,ha kérni akar valamit,hisz ez elvárás! Miért is globalizálódjunk, hisz ha mindenhol ez megy,akkor az biztos teljesen rossz,nem kell felvenni a ritmust a világgal.

- Megbámulok mindenkit az utcán,mintha még életembe nem láttam volna fehér embert. Kiváncsi vagyok örökké,mert nekem az úgy jó,ha beleszólhatok mindenbe.

-Mindenki szakértő mindenben,mindent meg tud magyarázni.

- Ha nem értesz a másikkal egyet,akkor ballibsi vagy, vagy jobboldali nacionalista.

- Sok neonáci fiatal,akik éltetnek olyan személyeket a történelemből,akik még a magyarokat is írtani akarták,mert utáltak minket. De azért éltetik.

- A nyugdíjasok,akik régi időkön nosztalgiázva teljesen elfelejtik,hogy nem a 60-as,70-es években járunk,amikor még az akkori emberek gondolkodása más volt.

És még lehetne sorolni.

2015. jún. 26. 21:44
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

30#

Sajnos nagyon igaz amt leírtál, különösen tisztelendő, hogy intelligensen nyomtad le a tipikus frusztrált magyar prolit.

Nem akarom ragozni, de ezek az emberek gyakorlatilag szektás pszichózisban élnek. A magyarok nyelvtudása egy nagy nulla, de lehet még az se.

A brexittel kapcsolatban; gyakran üzletelek britekkel, az árak az egekben, a kínálat lefelé ível, és ez csak a kezdet.

Hogy ezek azt gondolják; ők valami különleges árja nép, azon nem lehet eleget röhögni.

Ami itt megy arra nem igazán vannak szavak, akkora a sötétség a fejekben.

Szar ország ez, szar emberekkel, (a többségről beszélek természetesen). És ez mindig így volt a magyar történelem folyamán, már amennyire a magyar történelmet magyarnak lehet nevezni...

2021. jún. 26. 19:26
 32/34 anonim ***** válasza:

„Szar ország ez, szar emberekkel, (a többségről beszélek természetesen).”

sajnos én is így látom.

Van egy szűk értelmesebb réteg (főleg 40 alattiak), de a többség menthetetlen.

Egyébként engem a magyar emberek magabiztossága és éretlensége még a mai napig meg tud döbbenteni.

épp most néztem egy 45-50 körüli diplomás zenész facebookját.

Annak örül, hogy jól megverték a csehek a szivárványos hollandokat, meg kirakja, hogy „Lánchídnál kipusztitották a virágágyásokat, ez jól mutatja a Karácsony-féle zöldpolitikát’.

És ő teljesen átlagos ember, olyan, aki nem igazán érti az országban/világban zajló dolgokat, csúfolódik, mint egy 12 éves, és még reklámozza is a fészen, hogy mennyire buta.

De amit az előző oldalon írtam, az is erre példa, hogy a magyarok zöme egy gyerek szintjén megreked:

A problémákról nem akar tudomást venni, inkább másokra mutogat, kifogásokat gyárt, fejlődni lusta, ha vki meg nekiáll vminek, jellemzően a többség igyekszik lehúzni.

„A magyarok nyelvtudása egy nagy nulla, de lehet még az se.”

vmennyire még a csapnivaló nyelvoktatással lehetett ezt magyarázni egy ideig. nekem ezzel is az bajom, hogy egy csomó félnótás (lásd előző oldal) képtelen felfogni, hogy az angol ma már nélkülözhetetlen, ergo az akaratot sem látom a legtöbb embernél, hogy megtanuljon angolul, aztán meg panaszkodnak, hogy 10-12 órát kell dolgozniuk vmi lepra helyen.

(28 és 30as voltam)

2021. jún. 28. 16:50
 33/34 anonim ***** válasza:

Tisztelt 28/30

Elnézést a megkésett válaszért. Amit írtál sajnos tűpontos. Még annyit tennék hozzá, hogy észrevételem alapján a magyarok jelentős többésgéből hiányzik az érzelmi és az értelmi intelligencia. Ez a létező legrombolóbb kombináció. A legdurvább mégis az, hogy erre a kormányzati kommunikáció, (amit bátran hívhatunk propagandának is), csak ráerősít. Szemét migráns, szemét zsidók, szemét Soros, szemét LMBTQ, szemét Brüsszel, szemét EU, szemét demens Pápa, szemét demens Biden, azt hiszem eleget írtam...

Ez a nép a gyűlölet népe,nem vállalok nagy kockázatot kijelenteni.

Idén már nem leszek, de megnyugtat, hogy vannak jóravaló magyarok is. Pont ezért;

Kellemes Ünnepeket Kívánok.

Jó, tudni hogy vagy. Respekt.

2021. dec. 10. 14:49
 34/34 anonim ***** válasza:
Neked is Kellemes Ünnepeket!
2021. dec. 23. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!