Komolyan ilyen sok a buta ember hogy a fideszre és a jobbikra ennyi a szavazat?
minek nektek az a sok felesleges stadion, ahelyett hogy munkahelyteremtés és az éhező gyerekek etetése lenne a cél???
miért dőltök be a rezsicsökkentésnek, mikor a boltban minden drágább lett, és kaptunk egy rakás plusz adót...messze már az "elmúlt8év" lehet mondogatni...elmúlt4év
trafikmutyi meg felesleges stadionok, csak a haverok jártak jól nem a kisember...
Én a Jobbikra szavaztam.
Ha nem lenne Jobbik, akkor a Fideszre szavaztam volna.
A balliberálisok utálják a Jobbikot és ez jó, mert azt jelenti, hogy teljesen ellenkezik az elveikkel és az ideológiájukkal.Minél jobban utálják a Jobbikot, annál jobb párt a Jobbik.
kérdező, mivel provokálni akarsz, csak egy másik kérdésnél válaszoló tanult honfitársamat tudnám idézni:
"hogy egy kamionnyi felbőszült kangorilla tegyen magáévá."
Princess Of The Moon
csak azért mert máshol (pl. afrika) szarabb, itt attol még szar lesz ugyanúgy szar a helyzet...
# 1/
nem tudom mitől lehet jobb az antidemokratikus szélsőséges jobbik... :/
Kedves kérdező, kérlek ismertesd a FIDESZ gazdaságpolitikai és társadalombiztosítási programpontjaival kapcsolatos meglátásaidat, az ígéret és a megvalósulás koncepcióiban.
Fölöttébb kíváncsi vagyok a meglátásaidra!
Fogadjunk, egy szót sem tudsz, de azért osztod az észt.
"nem tudom mitől lehet jobb az antidemokratikus szélsőséges jobbik... :/"
Mert ellenzik a genderizmust és a multikulturalizmust.
Az összes demokratikus ország demográfiai gondokkal küzd.
Mert szeretnék, hogy Magyarország magyar maradjon és ne legyen belőle Cigányország.A liberális demokraták azt akarják, hogy Cigányország legyen, meg cigány miniszterelnököt akarnak....stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!