Mi a véleményed erről a videóról?
http://www.youtube.com/watch?v=F3SqQ1gJjss
Őszintén!
Nekem a hideg futkosott a hátamon (jó értelemben), ilyen jó videót még nem láttam ebben a témában!
"bújt az üldözött, s felé kard nyúlt barlangjában"
rosszul vagyok ettől a videótól, mert mindennek csak az egyik felét mutatja be, mert mindenki ellenség, és mert undorító célzásokat tartalmaz...
Nah ez itt a reklám helye :D
Saját készítésűek:
Mert Hazád csak egy van!
http://www.youtube.com/watch?v=AHU_hXzLC04
Jobbra át!
Mentek azután akinek a csengő van a nyakában.Nincs saját véleményetek, harsogjátok azt amit mondanak, csak egy dologban hibádzik, az pedig hogy ha kiderül véletlenül hogy mégsem olyan jó, akkor azt fogjátok mondani, hogy ne haragudj magyar ember és nemzet,nem tudtam hogy le akarlak rombolni,vállalom a következményeket, megkövetem saját magam.
Nem, nem ez fog történni, az hogy kussolni fogtok, illetve majd mondjátok az újat, jót. Igen , de ezzel együtt kell élni, hiszen rábeszéltétek egymást a barátokkal, a rokonokkal, és majd ott álltok csendben azon gondolkodva, ki volt az első, aki felhozta a Jobbik nevét a társaságban, és hívő létetekre azt fogjátok mondani, az isten verje meg.
Saját magatok döntsetek, ne más véleménye alapján ítéljetek, merüljetek bele jobban mi is az a jobbik,kik a háttér emberei, amit láttok, az csak a felszín, ássatok mélyebbre. Ne skandáljatok feltétel nélkül.Nincs értelme, és mégegyszer, ha rosszul sülne el,akkor el kell számolnotok magatoknak, ami sokak számára , akik értelmes emberek ,nem lesz knnyű.
07:50
Eloszor is ez mar csak egy szorakozas{ezek a videok}.Az emberek altalaban azoknak kuldik el aki mar regesregen jobbikos.De ez csak egy dolog.Mert az olyan begyepesedettagyak mint te mar ugy tele nyomtak a fejet egyeseknek hogy nemhogy ilyen videokkal nem lehet meghatni de kesz ervekkel tenyekkel sem.Siralmasak.Rinyaltok es azt sem tudjatok miert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!