Nem értem, hogy mi a baj a regisztrációs jeggyel. Elmagyarázná valaki?
Az,hogy klaszzul meg fog szünni egy csomó járat,mert nem lesz kifizetődő fenntartani.
Szemléltetve:van mondjuk egy nagyrészben iskolásokat/ovisokat szállító busz 2,3,4-kor.Na eddig hazamehettél a 3-al,ha volt egy plusz korepod/énekkarod akármid a hetedik órában.Most meg majd négyig álldogálhatsz a buszmegállóban(már ha van)
ami pénzbe kerül az államnak,az pénzbe kerül neked...
plussz eddigis szenvedés volt hogy a busz sok sok percet áll mig felszáll mindenki,pedig fele nyugdijas,meg bérletes,nem,mostantol mindenkinek jegyet kell váltani,menetidő sokkal több lesz,igy is másfél óra a 35 km buszutam...
Az a baj hogy ezt is bevezették.Amit meg mondanak rol az egy baromság , hogy miért volt rá szükség.
Ezek bármit kitalálnak.Ha megszavazzák hogy holnaptól nem lehet autóval menni egy métert sem.Akkor ugy lessz.Aki meg megy azt büntetik 200 000 - a csillagos égig.
"Regisztrációs jegyet kell váltaniuk hétfőtől a vasúton és a helyközi autóbuszjáratokon díjmentesen utazóknak, így a 6 éven aluliaknak, a 65 éven felülieknek, a hadirokkantaknak, a hadiözvegyeknek és a menekülteknek a belföldi forgalomban. "
Szerintem is hülyeség ez a jegy, jobb lenne, ha50%-os bérlettel utazhatnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!