Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tilos tagadni a holokaus...

Miért tilos tagadni a holokausztot?

Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 22:41
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
96%
Úgy tagadod, ahogy akarod, csak nagynyilvánosság előtt ne hangoztasd!
2015. jún. 20. 23:14
 12/34 anonim ***** válasza:
41%

HakapesziM ez a gondolatmenet ott bukik, hogy van egy rakás neonáci, aki tagadja a Holokusztot, de nincs egyetlen neokomcsi sem, aki mondjuk tagadná a Gulágon történteket vagy az ÁVH kegyetlenkedéseit. Márpedig akkor a te logikád szerint a kommunista rendszerek bűnei is minimum bűzlenek, elvégre azokat is tilos tiltani.

De szerintem elég nagy felháborodás lenne, ha valaki mondjuk katyn-i mészárlás próbálná meg relativizálni, mondván, hogy csak öngyilkosok lettek meg úgy le voltak gyengülve, hogy megváltás volt számukra a halál, mert a legtöbb Holokauszttagadó ezen a szinten van, ilyen hülyeségeket állítva, hogy csak a tífusz miatt haltak meg zsidók a táborokban.

2015. jún. 20. 23:25
 13/34 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, én még nem hallottam volna hogy valamilyen kommunista bűnt tagadót elítélnek. Vagy hogy egy 90 éves vén orosz gulág ex-őrt szétcibálnak.
2015. jún. 20. 23:30
 14/34 anonim ***** válasza:
79%
12. Ez nem az én logikám, ugyanis én nem tagadom a holokausztot, csak egyes részleteiben látom megalapozatlannak azt amit tanítanak. A katyn - i példa jó, tagadták is amíg lehetett, a németekre fogták, de ma már minden részlete ismert. De pl. gázkamra egy darab nem maradt fent. Az előbbinél ott a sok kihantolt tetem, míg a holokausztnál egy marék hamu nem látható. Azt ép eszű ember nem vitatja, hogy ott sokan meghaltak, de rengeteg más történet (gázkamrák, gödörben égetés, emberi bőrből készült lámpaernyő, szappan stb.) egész egyszerűen nem bizonyítható.
2015. jún. 20. 23:33
 15/34 anonim ***** válasza:
76%

Hakapeszi ez már relativizálás!Pontosabban kisebbítés.

A holokauszt egy szent tehén.Nincs kérdés,mert nem lehet.

Nekem nincs is.De tényleg.Nem érdekel.Elegem van belőle.

Elegem lehet belőle?

2015. jún. 20. 23:41
 16/34 anonim ***** válasza:
48%
A kérdező egy álomvilágban él. Meg akarja nyugtatni a lelkét,hogy nem történt holokauszt,hogy olyan eszmékkel azonosuljon amik támogatják a népírtást! Buta náci!
2015. jún. 21. 00:04
 17/34 anonim ***** válasza:
56%
Nem csak tagadni, de relativizálni, jelentéktelen színben feltüntetni is az. És azért, mert az maga volt a civilizáció vége, a polgári berendezkedés alapjait sárba tipró gaztett. Pontosan ez a célja, hogy élesen elkülönítse ezeket a gondolatokat, hogy egy percig se keltse a civilizáltság látszatát egy polgári alapokon nyugvó társadalomban.
2015. jún. 21. 00:20
 18/34 Rubicon87 ***** válasza:
2%

"ma 00:20"

valami bizonyíték?

2015. jún. 21. 02:31
 19/34 anonim ***** válasza:
67%

Ez egy kicsit olyan dolog nekem, mint amikor az USA-ban rá kell írni a puskákra, hogy ne nézz bele a csőbe lövés közben, mert halált okozhat.

Egy értelmes társadalom számára nem okozna problémát történelmi tények elfogadása (ha meg nem, akkor bizonyítsd be levéltári adatokkal, rendes tanulmány keretében, ne kurucos cikkek kamutényeit hangoztasd), felesleges lenne tiltani, de nálunk lett elég hülye, aki miatt szükségessé vált.

2015. jún. 21. 07:34
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Hogy legyen még egy ok, amiért a zsidókat lehet szidni.
2015. jún. 21. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!