Miért tilos tagadni a holokausztot?
Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 22:41
1/34 anonim válasza:
Nem tilos, tagadd ha ettől te jobban érzed magad. Más kérdés, hogy van-e értelme, de nem ezt kérdezted. :)
2/34 anonim válasza:
Mert megsértesz vele olyanokat, akik átélték.
3/34 anonim válasza:
Nem tilos, de sokat elmond rólad, ha tagadod. És nem éppen jó dolgokat...
4/34 anonim válasza:
Nem jó a kérdés. Miért nem tilos tagadni minden mást?
5/34 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem kedves 3. És nem is tagadom.Mindenesetre jóval nagyobb tömegmészárlásokat sem tilos tagadni.
2015. jún. 20. 22:54
6/34 anonim válasza:
Az kiabál, akinek a háza ég. Dogmák mindig is voltak, ma ezek egyike a holokauszt. Jó nagy öngól, hogy tilossá tették a tagadását, mert erre sok egyszerű, tájékozatlan ember, aki eddig nem is érdeklődött a kérdés iránt, azt fogja mondani: Nocsak, a zsidók, nézd má', kibulizták, hogy betiltsák a holokauszt tagadást. Csak lehet benne mégis valami, nem is úgy volt, ahogy tanították!
7/34 anonim válasza:
Azt kérdezted, hogy miért tilos, én pedig leírtam, hogy nem tilos.
8/34 anonim válasza:
Nem tilos.Csakugyan.De ha tagadod,bűncselekményt követsz el.Tehát nem tagadja aki nem akar bajt.
Ezennel ki is jelentem büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem hogy volt.És én csak indokolt esetben szoktam hazudni.
9/34 anonim válasza:
Egy holokauszttagadó kérdezővel van dolgunk, aki olyan válaszokat várt, amelyek egyeznek az ő véleményével, minden mást lepontoz. Mindjárt ezt is :D Kis ostoba.
10/34 anonim válasza:
Tök mindegy mivan, a célját elérte ez az egész szarság, nézzétek emberek, hogy megvagyunk osztva! Erről szól minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!