Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csak az LMP akar a...

Miért csak az LMP akar a korrupcióval, a mutyival leszámolni Magyarországon?

Figyelt kérdés
Egyre másra csak őket hallani a többi párt mintha nem is akarna tudni semmiről. Zöld dosszié, vagy óvoda dupla pénzből, véletlenül mindig csak az LMP veszi észre vagy áll ki az ilyen dolgok ellen. Persze az más kérdés, hogy ekkora ellenszélben nem sok sikerrel.

2015. jún. 19. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Számomra is hihetetlen, hogy ekkora közöny veszi körül őket, mintha ebben az országban a cinkosok, lejmolósak lennének többségben, akiknek épp így jó a rendszer, ahogy van!

Hát mit lehet erre mondani, szomorú.

2015. jún. 19. 19:07
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

aha... és honnan lesz majd mindenre dupla annyi pénz?

hátmajdnemlopnakstadionra... :)) vicc

2015. jún. 19. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Azért mert ők még nincsenek benne! :-D Vagy inkább: :-(
2015. jún. 19. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
A Jobbik is egyfolytában nyújtja be a korrupció ellenes javaslatokat, de meglepő módon a baloldal és a Fidesz is leszavazza őket.
2015. jún. 19. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak a Jobbik meg a LMP akar változást...
2015. jún. 19. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Amíg a szavazókat ennyire nem érdekli a korrupció, nem lesz semmilyen változás. A politikusok csak azt csinálják, amit a lakosság elvár tőlük.Csak annyit lopnak, amennyi fölött a lakosság még szemethuny.

Ha egy párttal kapcsolatban felmerül egy korrupciós ügy, azt az én szavazatomért cserébe kötelesek vagy rendesen tisztázni, vagy a megfelelő politikusokat a pártból eltávolítani. Enélkül mehet a párt mehet a kukába.

Emiatt nekem a mai nagy pártok egyike sem felel meg.

Fidesz, mszp: Már ismerjük.

e2014, pm: Már kukába került Mszp -s politikusokat bujtat. Nem szavazok rá.

lmp: Kukába került Szdsz -esek alapították. Nem kell.

Jobbik: Amíg Kgbéla még nincs tisztázva, vagy eltávolítva, nincs szavazat.

Ha mindenki más is így állna hozzá, semmi gond nem lenne a mai pártokkal azon kívül, hogy most van bevándorlás vagy nincs.

2015. jún. 22. 00:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem értem miért tetszik sokaknak hogy lopnak, mutyiznak. Ezt fel nem foghatom
2015. jún. 23. 09:31
 8/8 anonim ***** válasza:

A korrupció és a mutyizás annyira beleivódott a mai magyar társadalom szövetébe, hogy nehéz tenni ellene, mert ahhoz mindent fel kellene forgatni. Én mégis kisebbik bajnak látom.

Ez a mostani urambátyám mutyikormány rengeteg kárt okoz az országnak a kül- és belpolitikájával egyaránt.

Tudtuk, hogy ez lesz és mégis rájuk szavaztunk. Én magam is, mert kisebbik rossznak tartottam és nem akartam, hogy a fasiszták még jobban megerősödjenek.

Félreértés ne essék! Én nem sajnálnám tőlük a pénzt amit ellopnak, elmutyiznak, haveroknak szétosztogatnak, ha cserében olyan politikát folytatnának ami erősítené az ország európai integrációját, ami közelebb hozná az euró bevezetését, ami a szegények felemelését, az egyetemre járók arányának javítását, ami a tudományos kutatások fellendülését, ami hatékonyabb környezet- és természetvédelmet, a kisvállalkozások sikerességét eredményezné, de sajnos ennek ellenkezőjét, az ország tönkretételét és nemzetközi lejáratását látom.

2016. jan. 7. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!