Miért csak az LMP akar a korrupcióval, a mutyival leszámolni Magyarországon?
Számomra is hihetetlen, hogy ekkora közöny veszi körül őket, mintha ebben az országban a cinkosok, lejmolósak lennének többségben, akiknek épp így jó a rendszer, ahogy van!
Hát mit lehet erre mondani, szomorú.
aha... és honnan lesz majd mindenre dupla annyi pénz?
hátmajdnemlopnakstadionra... :)) vicc
Amíg a szavazókat ennyire nem érdekli a korrupció, nem lesz semmilyen változás. A politikusok csak azt csinálják, amit a lakosság elvár tőlük.Csak annyit lopnak, amennyi fölött a lakosság még szemethuny.
Ha egy párttal kapcsolatban felmerül egy korrupciós ügy, azt az én szavazatomért cserébe kötelesek vagy rendesen tisztázni, vagy a megfelelő politikusokat a pártból eltávolítani. Enélkül mehet a párt mehet a kukába.
Emiatt nekem a mai nagy pártok egyike sem felel meg.
Fidesz, mszp: Már ismerjük.
e2014, pm: Már kukába került Mszp -s politikusokat bujtat. Nem szavazok rá.
lmp: Kukába került Szdsz -esek alapították. Nem kell.
Jobbik: Amíg Kgbéla még nincs tisztázva, vagy eltávolítva, nincs szavazat.
Ha mindenki más is így állna hozzá, semmi gond nem lenne a mai pártokkal azon kívül, hogy most van bevándorlás vagy nincs.
A korrupció és a mutyizás annyira beleivódott a mai magyar társadalom szövetébe, hogy nehéz tenni ellene, mert ahhoz mindent fel kellene forgatni. Én mégis kisebbik bajnak látom.
Ez a mostani urambátyám mutyikormány rengeteg kárt okoz az országnak a kül- és belpolitikájával egyaránt.
Tudtuk, hogy ez lesz és mégis rájuk szavaztunk. Én magam is, mert kisebbik rossznak tartottam és nem akartam, hogy a fasiszták még jobban megerősödjenek.
Félreértés ne essék! Én nem sajnálnám tőlük a pénzt amit ellopnak, elmutyiznak, haveroknak szétosztogatnak, ha cserében olyan politikát folytatnának ami erősítené az ország európai integrációját, ami közelebb hozná az euró bevezetését, ami a szegények felemelését, az egyetemre járók arányának javítását, ami a tudományos kutatások fellendülését, ami hatékonyabb környezet- és természetvédelmet, a kisvállalkozások sikerességét eredményezné, de sajnos ennek ellenkezőjét, az ország tönkretételét és nemzetközi lejáratását látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!