A rendszerváltás óta volt nagyobb megalázása ennek a nemzetnek, mint a most tervezett "fal"?
A magyar sok minden, de nem gyáva, ehelyett most azt akarja elhitetni a kormány, hogy a gyávaság, megbúvás, a behúzódás az erény! Néhány ezer migráns miatt, akiket amúgy is elkapnak pár kilométerre a határtól most még azt a maradék nemzettudatot és szétverik, a magyar irigy, széthúzó, pöffeszkedő, ez eddig is közhely volt, de a gyáva nemzet, az nem tartozott a sztereotípiák közé, hát most már nem is tagadhatjuk, el is nevezhetnénk a "A magyar gyávaság emlékművének" a leendő falat.
Ja és ne írja nekem senki, hogy így a bevándorlók meg úgy a liberálisok, itt most színtisztán nemzettudat meg néplélek szempontjából értem. Ennek a falnak az üzenete ugyanis katasztrofális a magyarság számára. Ez egyfajta lelki Trianon.
Akkor mondom egyszerűbben:
A fal, valami mögé megbújni az a gyávaság jelképe, a magyar eddig nem volt gyáva.
Én nem így érzem. Pont leszarom ezt a falat, és ugyanúgy gumicsontnak tartom, mint a többi szar dolgot. Szerintem másról kéne vitáznunk.
Vagy talán vannak rokonaid, akik szeretnének kényelmesen beszökni az országba, mert akkor nem szóltam.
Igazad van, rohanjunk ki Szerbia fele lovakkal és portyázzuk le a bevándorlókat!
Nem bújunk el, hanem kitörünk, juhé!
Kérdező te el is hiszed ezt a rengeteg baromságot amit ide leírtál, vagy csak nem fogod fel az egyszerű tényt, hogy ha ez így folytatódik, akkor nem lesz nemzet aminek tudata lehetne. Ugyanis még kb 5 millió idegen tart erre a kontinensre. A fal legalább felfogja őket.
Ez nem gyávaság. Te nem élsz a déli határnál, amit az afrikai meg közel-keleti muszlim hordák átjáróháznak használnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!