Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tesznek úgy, hogy csak...

Miért tesznek úgy, hogy csak néhány "szélsőjobbos" holokausztozna, mikor a tévében meg a nagyobb netes újságokban (pl. Index) gyakran számolnak be arról, hogy?

Figyelt kérdés
most épül újjabb emlékmű, készül olyan témájú film, vagy politikus kért bocsánatot a 70 éve történtekért?
2015. jún. 12. 23:19
 1/7 anonim ***** válasza:
nyilván más is foglalkozik vele, ezt senki nem vitatja
2015. jún. 12. 23:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Pedig gyakran látom a hozzászólások között, hogy csak mi, "szélsőjobberek" foglalkozunk vele, pedig a valóságban úgy van, hogy az RTL-n / TV2-n / Indexen / Origo-n illetve politikusaink közül a Fideszesek és a MSZP-sek / DK-sok / Együtt-PM-esek / MLP-sek szeretnek bocsánatot kérni állandóan a 70 éve történtekért, és mi csak annyival reagáljuk le amikor fel-fel jön ez a mizéria, hogy elég lenne az évente egyszeri megemlékezés, mint más népirtások esetében.
2015. jún. 12. 23:28
 3/7 anonim ***** válasza:
40%
Azok akik ezt mondják és komolyan is gondolják, manipulálni szeretnének. Nem csak téged, általánosságban aki olvassa a választ. A másik részükkel nem kell foglalkozni, mert fogalmuk sincs a dolgokról.
2015. jún. 12. 23:33
 4/7 A kérdező kommentje:
#3: Jó, vannak ilyen idióták is, de én most a békés, csendes többségre gondolok, akik elítélik az akkor megtörténeteket, de unják, hogy szinte minden nap előhozzák ezt a témát, ill. hogy más népirtások elszenvedői megelégszenek az évi egyszeri megemlékezéssel, addig a Soá elszenvedői mindennap előhozzák.
2015. jún. 12. 23:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg bőven elég hogy négy évente van foci VB, ehelyett állandóan akárhová megyek minden internetes oldalon ott virít, hogy a Dél-Máltai Carruzzo fociligában, Csikkapinnyó belőtte volna a Dumbendassnak, akkor a Ferőer-szigetek játszhatott volna a Namíbiai kontinenstornán, és hasonló hírek! Ki a fenét érdekel! De most komolyan!

De ettől még nem leszek "focitagadó". Elismerem, hogy sok ember ezt szereti, én meg igyekszem nem odafigyelni.

2015. jún. 12. 23:52
 6/7 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem annak kell bocsánatot kérni, aki ott volt, és tette. Aki szerint nekem bármi részem volt benne úgy, hogy akkor még nem is éltem, az vizsgáltassa meg magát.
2015. jún. 13. 02:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Beszámolnak róla mint 1001 más dologról, és? Sok más hírről is beszámolnak, miért pont ez zavar?

Pl tessék:

[link]

2015. jún. 13. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!