Miért tesznek úgy, hogy csak néhány "szélsőjobbos" holokausztozna, mikor a tévében meg a nagyobb netes újságokban (pl. Index) gyakran számolnak be arról, hogy?
Figyelt kérdés
most épül újjabb emlékmű, készül olyan témájú film, vagy politikus kért bocsánatot a 70 éve történtekért?2015. jún. 12. 23:19
1/7 anonim válasza:
nyilván más is foglalkozik vele, ezt senki nem vitatja
2/7 A kérdező kommentje:
Pedig gyakran látom a hozzászólások között, hogy csak mi, "szélsőjobberek" foglalkozunk vele, pedig a valóságban úgy van, hogy az RTL-n / TV2-n / Indexen / Origo-n illetve politikusaink közül a Fideszesek és a MSZP-sek / DK-sok / Együtt-PM-esek / MLP-sek szeretnek bocsánatot kérni állandóan a 70 éve történtekért, és mi csak annyival reagáljuk le amikor fel-fel jön ez a mizéria, hogy elég lenne az évente egyszeri megemlékezés, mint más népirtások esetében.
2015. jún. 12. 23:28
3/7 anonim válasza:
Azok akik ezt mondják és komolyan is gondolják, manipulálni szeretnének. Nem csak téged, általánosságban aki olvassa a választ. A másik részükkel nem kell foglalkozni, mert fogalmuk sincs a dolgokról.
4/7 A kérdező kommentje:
#3: Jó, vannak ilyen idióták is, de én most a békés, csendes többségre gondolok, akik elítélik az akkor megtörténeteket, de unják, hogy szinte minden nap előhozzák ezt a témát, ill. hogy más népirtások elszenvedői megelégszenek az évi egyszeri megemlékezéssel, addig a Soá elszenvedői mindennap előhozzák.
2015. jún. 12. 23:39
5/7 anonim válasza:
Nekem meg bőven elég hogy négy évente van foci VB, ehelyett állandóan akárhová megyek minden internetes oldalon ott virít, hogy a Dél-Máltai Carruzzo fociligában, Csikkapinnyó belőtte volna a Dumbendassnak, akkor a Ferőer-szigetek játszhatott volna a Namíbiai kontinenstornán, és hasonló hírek! Ki a fenét érdekel! De most komolyan!
De ettől még nem leszek "focitagadó". Elismerem, hogy sok ember ezt szereti, én meg igyekszem nem odafigyelni.
6/7 anonim válasza:
Szerintem annak kell bocsánatot kérni, aki ott volt, és tette. Aki szerint nekem bármi részem volt benne úgy, hogy akkor még nem is éltem, az vizsgáltassa meg magát.
7/7 anonim válasza:
Beszámolnak róla mint 1001 más dologról, és? Sok más hírről is beszámolnak, miért pont ez zavar?
Pl tessék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!