Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a megoldás az ország számára?

Mi a megoldás az ország számára?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a pártkérdésre. Rengetegen mondják, hogy elegük van a mostani pártokból, jó lenne már egy új.

Gondolkozzunk: Most egy vidéki kisvárosban élő, vagy faluban élő megszavazná az új pártot? Egyáltalán tudná, hogy léteznek? Ha igen, akkor rászavazna?

Én már nem egyszer hallottam azt, hogy kis pártra nem szavaznak, mert tapasztalatlanok, meg kicsik, meg nem vehetőek komolynak, úgyse nyer stb....

Akkor mi a megoldás?

2015. jún. 14. 21:56
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem a pártoknál kell kezdeni az ország megváltását, hanem az embereknél.

A magyar ember híresen ügyeskedő. Én azt tippelném ennek okának, hogy az emberek, a szülők feladják az erkölcsüket, hogy előbbre jussanak, és így majd a gyereküknek ne kelljen. Nem kell itt sokra gondolni, itt-ott elhallgatni bevételeket, amik után így nem adózik, számlát szerezni valamiről, ami után adó visszatérítést kap, kisebb lakásfelújításnál kisebb biztosítási csalás. Lebeszélni a szerelővel, hogy ne adjon számlát és olcsóbban dolgozik. De ha bejön és sikerül előbbre jutni, hogyan tanítja erkölcsre a gyerekét, aki maga eljátszotta a saját erkölcsét? Kiskorától kezdve azt látja maga körül mindenki, hogy ha előre akar jutni, ahhoz pofátlanság kell és az jut a legföljebb, aki a legpofátlanabb.

Ezt csinálja a kisember és közülük kerülnek ki a vezetők. Gondold el, mekkora pofátlanság kell ahhoz, hogy valaki létrehozzon egy kormány esélyes pártot.

2015. jún. 16. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!