Miért gondolják a balosok hogy a mai baloldal a megoldás az ország problémáira? Miért gondolják a jobb oldaliak hogy a mai jobb oldal a megoldás?
Indoklást kérek ?
Kérem a szavazókat hogy csak a logikus válaszokra szavazzanak!
(nem az a lényeg hogy egyetértesz-e vele
Akkor te mi alaplyán teszed az x et?
Hogy milyen jóképűek?
Elég szomorú ha egy országban olyan emberek élnek akik úgy döntenek a sorsokról hogy fogalmuk nincs miért teszik!És ha ez így van akkor mit csodálkozunk azon hogy itt tartunk?
DJ
De írok egy választ hogy világos legyen!
Azért mert a tufu növényi proteinokkal van teli ami egészséges!
Mert a macska egy tudatos állat aki soha nem lessz alárendelje az embernek és még is a szerető társaként viselkedik , hízeleg és hálás is tud lenni!
Mer aki a testépítésselfoglalkozik és komolyan teszi , az egyfajta életformát követ ami a táplálkozástól a rendszeres edzésekig alárendeli magát az egészségnek.És persze jól akar kinézni.
Kb így ha nem sértelek meg vele. Ez a logikus érvelés!
DJ
Kik alkotják az LMP alapjait, és mik a gazdaság élénkítésre vonatkozó elképzeléseik?
Kérlek írd le gogy legyen világos és ha nem is értek egyet vele de logikus , már is dobom a hasznosat!
Az LMP-s barátomnak.
Szép szép amit olvastam és hassonlít a jobbikéra bár korán sem annyira radikális de.....!
Nem vagyok rasszisat csak ovatos az SZDSZ után és itt a
7 alapító tag nevei között ezt olvastam!
Ivády, Várady, Kaufer, Raushenber, Estery,
Nem lehet hogy cseverből - vederbe?
Nem akarok pejüdikálni csak már félek ha a hassonló neveket látok előre haladni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!