Mi a megoldás az ország számára?
Gondolok itt a pártkérdésre. Rengetegen mondják, hogy elegük van a mostani pártokból, jó lenne már egy új.
Gondolkozzunk: Most egy vidéki kisvárosban élő, vagy faluban élő megszavazná az új pártot? Egyáltalán tudná, hogy léteznek? Ha igen, akkor rászavazna?
Én már nem egyszer hallottam azt, hogy kis pártra nem szavaznak, mert tapasztalatlanok, meg kicsik, meg nem vehetőek komolynak, úgyse nyer stb....
Akkor mi a megoldás?
A jobbikkal nekem nem a rasszizmus a bajom, mert én sok más emberrel ellentétben elolvastam a programjukat és semmi rasszizmusra utaló dolgot nem találtam benne.
A bajom az, hogy a programjukat ha megpróbálnák végigvinni, olyan államcsőd lenne, mint a huzat. Emellett van egy két dolog, ami miatt ki is zárnának minket az EU-ból, pl. a halálbüntetés, amelyet csak a jobbik gondol komolyan. Viktor csak azért dobta be a halálbüntetés témát, mert ameddig azon csámcsognak az emberek, nem figyelnek a többi simlire
"Itt ajobbik. csak fel kéne már fogni hogy nem antiszemita és nem rasszitsa meg egyébszarságok. Meg főleg nem szélsőjobboldali"
Hát persze, hogy nem. Csak futtatják a Kuruc.info-t, EU-zászlót égetnek, zsidókat listáznának, dunaparti cipőkbe köpködnek, cigányokat ölnének, mindent állami kontroll alá rendelnének, de valóban nem rasszisták és szélsőjobboldaliak. :D
Az ország számára valószínűleg már nincs megoldás.
A benne élő embereknek még adott a lehetőség, hogy elmenekülhessenek innen.
„Viktor csak azért dobta be a halálbüntetés témát, mert ameddig azon csámcsognak az emberek, nem figyelnek a többi simlire”
Ja, ez aztán tényleg nagyon foglalkoztatja az embereket.
Nagy kamu ez a „hogy eltereljék a figyelmet” duma, mert aki így terelhető lenne, az amúgy sem sok vizet zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!