Orbán Viktor miért szeretné azt, hogy mi az oroszokhoz csatlakozzunk?
Figyelt kérdés
Én ezt ellenzem, mert szerintem az oroszok keményen bánnak az emberekkel, és nem félnek semmitől sem és nem riadnak vissza. Én azt mondanám neki, hogy mi a lengyelekhez csatlakozzunk, mert a lengyelek mindig is szerették a magyarokat. Ha Orbán Viktor csatlakozna az oroszokhoz, akkor Magyarországon nagy balhé lesz ?2015. jún. 13. 19:42
11/14 anonim válasza:
Ha véletlen a nép fellázadna akkor újra eljöhetne '56
12/14 anonim válasza:
Nem szeretné, ő úgy ugrál, ahogy az EU fütyül. Amit itthon mond, azt csak a szavazatszerzés érdekében mondja.
13/14 anonim válasza:
"Április 4-ről szóljon az ének, felszabadulva zengjen a nép..."
14/14 anonim válasza:
Hogy azt csinálhasson az országgal és a néppel, amit akar, mert meg van róla győződve, hogy joga van ehhez. Ezért nem követi őt már épeszű ember. A diktátorokat nem sok ember kedveli, nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!