Jobbikosok, erre válaszolnátok?
Néha megdöbbenve olvasom, hogy teljes győzelemről vizionáltok, meg 30-40 százalékról.
Itt van egy kis matek.
2006-os választások, az szdsz 67.83-om százalékos részvételi arányú első, és 64.39 második forduló melett elért 340 746 szavazatot. Ezzel 5.18 százalékot értek el.
A jobbik 36,29% százalékos részvétel mellett ért el 14.77 százalékot, úgy, hogy aki élt és mozgott, elment tőlük szavazni, plusz,kaptak egy csomó szavazatot olyan fideszesekről akik azt mondták, most a jobbikot támogatják, de 2010-ben a fideszt. Hogy hány szavazatot kaptak? 427 773 darabot, ami alig több mint nyolcvanezerrel jobb, mint az szdsz eredménye. Azt sejteni lehet, hogy kb ugyanekkora részvétel lesz ezen a választáson is, mint az előzőn, ennek tükrében mire ez a fene nagy önbizalom?
"ha és amennyiben"
na ez elárult a kérdezőről valamit
sok értelme nincs ennek a szókapcsolatnak
okosnak akar látszani
de csak konfliktust teremt
A kérdező fejtegetése teljesen reális, és most hogy igy felvetette elgondolkoztam rajta én is..
az hogy egy év alatt megduplázodjon a szavazótábor tényleg elég kicsi esélyü... eddig is maximum 20%ot saccoltam a jobbiknak...csak 3. helyre lesz neki elég.. hiába szidják sokan az mszpt, oda is sokan fognak szavazni..
Hogy hogy miért?? Mit mondjanak? Azt, hogy tele van hazaszerető, önfeláldozó, igazságérzetben túlbuzgó emberekkel? Ugyan már... Az igazsággal nem lehet támadni. Ezért szippantanak egy kis füvet az szdsz-el és rögtön összehaluznak mindenféle rasszista dolgot.
Erről jut eszembe: Hallottátok a legújabb hírt? Állítolag Vona Gábor esténként a holdfénynél zsidó gyerekek vérét issza és a másik kezével közben cigány gyerekeket húz karóba!! Jujjj!! Terjesszétek oszt jólesz...
Hihetetlen, hogy mennyi idióta ember van...
Ezt csak megnézném:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!