Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok, erre válaszolnátok?

Jobbikosok, erre válaszolnátok?

Figyelt kérdés

Néha megdöbbenve olvasom, hogy teljes győzelemről vizionáltok, meg 30-40 százalékról.

Itt van egy kis matek.

2006-os választások, az szdsz 67.83-om százalékos részvételi arányú első, és 64.39 második forduló melett elért 340 746 szavazatot. Ezzel 5.18 százalékot értek el.

A jobbik 36,29% százalékos részvétel mellett ért el 14.77 százalékot, úgy, hogy aki élt és mozgott, elment tőlük szavazni, plusz,kaptak egy csomó szavazatot olyan fideszesekről akik azt mondták, most a jobbikot támogatják, de 2010-ben a fideszt. Hogy hány szavazatot kaptak? 427 773 darabot, ami alig több mint nyolcvanezerrel jobb, mint az szdsz eredménye. Azt sejteni lehet, hogy kb ugyanekkora részvétel lesz ezen a választáson is, mint az előzőn, ennek tükrében mire ez a fene nagy önbizalom?

2010. febr. 28. 13:07
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, én most nem a pártprogramot kritizálom - azt is megtettem pár helyen amúgy, nem tagadom - hanem hót egyszerű számítást végzek.
2010. febr. 28. 14:13
 32/38 anonim ***** válasza:
61%
Már bocsi,honnan gondolod a 10 százalékot???
2010. febr. 28. 14:16
 33/38 anonim ***** válasza:
72%

"ha és amennyiben"

na ez elárult a kérdezőről valamit

sok értelme nincs ennek a szókapcsolatnak

okosnak akar látszani

de csak konfliktust teremt

2010. febr. 28. 14:27
 34/38 anonim ***** válasza:
87%
Ha 10 százalékkal jutnak be a parlamentbe és valószínű, hogy ezt a "nagyok" is ennyire becsülik, akkor miért félnek tőlük??? Lásd mszp-fidesz nagykoalício lehetősége...
2010. febr. 28. 14:28
 35/38 anonim ***** válasza:
78%
A környezetemben szinte mindenki a Jobbikra szavaz.A családomból én is apám is anyám hezitál a Fidesz és a Jobbik között.Baráti körömben is szinte mindenki a Jobbikra akar, 1-2n a Fideszre.Szóval kíváncsi leszek végül is hogy mi lesz.
2010. febr. 28. 15:24
 36/38 anonim ***** válasza:
Nem fog a Jobbik győzni, de a közvélemény-kutatók szerint 2. vagy 3. legerősebb párt lesz. Az, hogy kormányzásra készül, csak propaganda és biztatás Vona részéről, ugyanakkor fontos, hogy egy párt tettre kész legyen.
2010. febr. 28. 18:05
 37/38 bumbi02 ***** válasza:

A kérdező fejtegetése teljesen reális, és most hogy igy felvetette elgondolkoztam rajta én is..

az hogy egy év alatt megduplázodjon a szavazótábor tényleg elég kicsi esélyü... eddig is maximum 20%ot saccoltam a jobbiknak...csak 3. helyre lesz neki elég.. hiába szidják sokan az mszpt, oda is sokan fognak szavazni..

2010. febr. 28. 18:11
 38/38 anonim ***** válasza:

Hogy hogy miért?? Mit mondjanak? Azt, hogy tele van hazaszerető, önfeláldozó, igazságérzetben túlbuzgó emberekkel? Ugyan már... Az igazsággal nem lehet támadni. Ezért szippantanak egy kis füvet az szdsz-el és rögtön összehaluznak mindenféle rasszista dolgot.

Erről jut eszembe: Hallottátok a legújabb hírt? Állítolag Vona Gábor esténként a holdfénynél zsidó gyerekek vérét issza és a másik kezével közben cigány gyerekeket húz karóba!! Jujjj!! Terjesszétek oszt jólesz...

Hihetetlen, hogy mennyi idióta ember van...

Ezt csak megnézném:

http://www.youtube.com/watch?v=uubvWVW71WA

2010. márc. 1. 02:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!