Az új kormány plakátok miért vannak ennyire negatív hatással az emberekre?
Nekem ez a baloldali gondolkodás magas, bár ez a 10 alatti IQ másba is megmutatkozik.
Bajuk van azzal hogy a kormány 100 milliót költ plakátokra, erre mi a megoldás? Tönkre teszik hogy még vagy 50 milliót öljenek bele. FUCK LOGIC xD.
Krutoj Prianik: Szerintem is fontos kérdés a bevándorló kérdés, de lehet, hogy kevésbé provokatív módszerekkel is megoldható lenne.
Igen tényleg sok embert az zavar, hogy egyrészt ez rengeteg pénz, a kampány is meg az ellenkampány is, ezzel is egyet lehet érteni.
Mert abból a pénzből, amit a plakátokra költöttek, azt a pár száz menekültet, akiket be kellene fogadnunk, simán eltarthattuk volna.
Így viszont kidobunk k..rva sok pénzt plakátokra, és ugyanúgy be kell fogadnunk azt a pár száz menekültet.
A többit meg vissza lehet küldeni honnan jött, ugyanúgy, mint eddig.
"Nekem ez a baloldali gondolkodás magas, bár ez a 10 alatti IQ másba is megmutatkozik. "
Ebből is látszik, hogy az IQ-ja a fideszeseknek ennyi. Ugyanis, amit te jobboldalinak hiszel, igazából az az baloldali gondolkodásmód. Országunkban ez (is) másképp működik. Arról nem is beszélve, hogy jön bármilyen oldal is a plakátrongáláshoz. Az nem jut el a kicsiny agyatokig, hogy nem csak a "libsik" és "balosok" lehetnek azok,akik ellenzik a fidesz politikáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!