Miért kellene egy magyar embernek túl lépni Trianonon?
Figyelt kérdés
Akik feltesznek egy ilyen kérdést, milyen indíttatással teszik?2015. jún. 10. 18:24
1/13 anonim válasza:
Vagy baloldali, vagy hazaáruló, vagy külföldi származású, vagy csak provokálni akar!
3/13 anonim válasza:
Mert egy lassan száz éve történt eseményen értelmes ember nem jajgat. Persze egy ilyen országban ennek nagy hagyománya van, ahol az ünnepnapok jelentős része bukott forradalomra emlékezik...
4/13 anonim válasza:
Mert semmi értelme rágódni rajta.
5/13 anonim válasza:
Gyorsan vissza minden országrészt és le van tudva a vita.
6/13 anonim válasza:
Azért mert meg van emlékezve róla, nem jelenti azt, hogy nincsen túllépve rajta.
7/13 anonim válasza:
Hát,szerintem pedig,túl kellene lépni rajta.Nem kell elfelejteni,meg lehet emlékezni róla,de túl kell lépni.És végképp nem kellene a napi politika szintjén foglalkozni vele.Mert szerintem,józan ésszel végiggondolva,békés eszközökkel nem lehet változtatni rajta.Akkor most bízzunk egy újabb háborúban,hátha most a győztes oldalán leszünk?
8/13 anonim válasza:
Le lehet engem pontozni, meg lehet kovezni, én Szlovákiában élek, és semmi pénzért sem koltoznék Magyarországra. Itt Szlovákiában az itteni magyarok kb 80-90%-a ugyanígy vélekedik mint én.
9/13 anonim válasza:
tegnap 18:57
Teljesen igazad van. Ugyanígy semmi értelme 70 évvel ezelőtti állítólagos dolgokon rágódni, vélt, vagy valós sérelmek miatt ajvékolni.
10/13 anonim válasza:
Mert ha a múltan élünk nem lesz jövőnk...vagyis lesz csak szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!