Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek válogattják az...

Szerintetek válogattják az ilyen buta embereket, vagy valóban ennyire sötét az átlag ember?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=Y7JkX-pzvvY

Nem hiszem el, hogy ennyire tudtlanok az emberek.

Egyetlen egy ember akire azt mondom, hogy le a kalappal.

2015. jún. 7. 21:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

hagyjad már igénytelen szardarabok az emberek, nem vetted még észre? Értékek nincsenek, csak az hogy kinek milyen kocsija van, mennyi pénze meg milyen ruhája.

Sok ostoba nőnek is ez csak számít. De csodálkozol ezen?

Kapcsold be a tévét és nédz meg a 'magyar' adókat,, röhej..

A nép meg tapsol a cigánytenyésztő stadionépítőnek..

okádás.

2015. dec. 8. 13:10
 12/14 anonim válasza:
Hahaha. :D Ti se vagytok okosabbak, ha nem tűnik fel hogy az ilyen riportoknál direkt a buta emberekre vadásznak, mert amúgy a kutyát se érdekelne egy ilyen videó.
2016. ápr. 22. 15:00
 13/14 anonim ***** válasza:
én sem tudtam mit ünnepelnek jun 4-én,nem érdekelnek az ilyen random ünnepek, sem a történelem, főleg nem az a történelem amikor a háborúzás ment egymás ellen, mert elképesztően primitívnek tartom az egymás ellen való háborúzást, de bizonyos tekintetben intelligensebbnek tartom magam a nagy átlagnál, habár ez az intelligencia, inkább a világra való nyitottságból jön nem pedig holmi tudásból amit kemény munka árán lehet megszerezni, bár ahhoz, hogy az ember nyitott legyen, ahhoz el kell gondolkodnia dolgokon ami van akinél megtörténik van akinél nem, ez van
2016. nov. 23. 13:03
 14/14 mannnocska ***** válasza:

Én az ilyenekre azt mondom, hogy odaállok eléjük, adok egy 4 ismeretlenes egyenletrendszert, és hajrá.

Aztán meg röhögök hogy milyen buták, mert az én környezetemben alap, hogy ilyet mindenki meg tud oldani.

Én már alig emlékszek bármilyen évszámra töriből, másban viszont penge vagyok. Aki meg azt mondja hogy "de ez alapműveltség" akkor annyit válaszolok, hogy én meg akkor műveletlen.

Akinek ilyen az intelligencia mértékegysége, azt sajnálni tudom.

2016. nov. 23. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!