Lehetséges, hogy az átlag emberek látóköre valóban beszűkült? Konkrétan 4-5 colosra.
Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 08:23
1/11 anonim válasza:
lehet, de én 4-5,7 colig barmilyen telot vennek lumia 735-ot veszek szerinzem az 4.7 col de ezek a legkenyelmesebbek
2/11 anonim válasza:
Mire gondolsz pontosan.A használható méret valóban ez a tartomány.
3/11 anonim válasza:
Ne terheld a kockákat filozofálgatással....:)
Mellesleg: átlagemberek.
4/11 anonim válasza:
Rossz látni hogy valakit ez foglalkoztat. Mindenki akkorát vesz amekkora jó neki.
5/11 anonim válasza:
4-5 col. De milyen távolságból? És ez átló, vagy kerület, vagy hossz, vagy magasság vagy mi?
A látókört jellemzően fokban adják meg, esetleg szögben.
Látókör(ív)nek nevezük azon pontok halmazát egy síkon, amelyekből egy adott szakasz ugyanazon szögben látszik.
6/11 anonim válasza:
De hát nincs is olyan, hogy "átlagember", ez egy marhaság.
8/11 anonim válasza:
#5 vagyok. Fokban, vagy milliméterben adják meg. Elnézést a vétségért.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem érzitek az iróniát?
Kérdésemmel arra céloztam, hogy körülnézel egy buszmegállóban, s mindenki a telefonját babrálja.
MINDENKI.
2014. okt. 30. 16:34
10/11 anonim válasza:
Az is jobb, mint ha unatkozva néz ki bambán a fejéből. Mit kellene csinálniuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!