Egy átlag hosszúságú könyv valóban 45-50k szót tartalmaz?
Figyelt kérdés
Én a könyvemben, amit írok, jelenleg 15-20k-nál járok, és még mindig van bőven gondolatom, de nem akarok túl hosszú könyvet írni. Ezért akarok biztosra menni, hogy egy átlag hosszúságú könyv mennyi szót tartalmaz?2011. júl. 13. 15:08
1/17 anonim válasza:
Ne haragudj, lehet, hogy most megsértelek.
De én biztos nem olvasnék el egy olyan könyvet, amiről tudom, hogy mennyiségre írták.
2/17 anonim válasza:
A Harry Potter 3. része k.b. 89.5k szót tartalmaz(magyarul; angolul k.b. 109k), és az egy olyan normális hosszúságú könyv, 250-300 oldal. A Bűn és bűnhődés olyan 163k szó. De fölösleges így méricskélned, ha jó a történet, mindegy, milyen hosszú.
3/17 anonim válasza:
Ez könyv típusától függ. De ebből biztosan nem lesz jó könyv, ha így állsz hozzá, és nem lesz kerek az egész.
4/17 anonim válasza:
Azért az nem úgy van, ahogy elképzelitek. A kiadók sokszor megszabják, hogy milyen hosszú lehet egy könyv, tehát igenis méricskélni kell. És úgy csinálnám, hogy először is leírnék mindent amit tudok, aztán ha elkészült a könyv, akkor szednék ki belőle kevésbé fontos dolgokat.
5/17 anonim válasza:
16:42: az lehet, de ha rossz a könyv, nem adják ki, de alig is vennék. Márpedig egy félbehagyott könyv csak rossz lehet.
6/17 anonim válasza:
Jó úton haladsz aféle hogy átlagos író legyél :)
7/17 A kérdező kommentje:
csak azert kerdezem, mert meg rengeteg otletem van, meg a sztorim is hosszu, igy siman tul fogom lepni akaratlanul is az 50k-t. es csak azert erdekel, mert hallottam olyan konyvekrol, amiket a hosszuk miatt nem adtak ki...
2011. júl. 14. 11:14
8/17 anonim válasza:
Mint írtam, a Harry Potter 3 k.b. 85000 szót tartalmaz, és az nem egy vastag könyv, nézd csak meg. Nem kell ilyeneken aggódni.
9/17 A kérdező kommentje:
ertem en, de azert annak megiscsak volt ket sikeres elodje.
2011. júl. 14. 17:06
10/17 anonim válasza:
Akkor írd meg több részben... furcsa, hogy nem érted, miért írjuk, hogy rossz a megközelítésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!