Valóban ennyit sírnak a babák? A Te babád sírás tekintetében hogy áll az "átlag"-hoz képest?
Most olvastam egy cikket és teljesen kiakadtam rajta. Azt írja hogy a babák az első 3 hétben átlag napi 22 percet sírnak, ez a 2. hónap végére 34 percre emelkedik, majd 3 hónapos korra 14 percre csökken.
Az én babám sírása ebben a korban nem percekben volt mérhető hanem órákban, és nem 1-2 órát sírt hanem annál sokkal-sokkal többet. Ő egy sírós baba volt mondjuk, de én ezt az átlagot akkor sem tudom elhinni. Tényleg csak ennyit sírnak a babák? A Te babád hogy volt ezzel ennyi idősen?
Az en Kisfiam hasfajos volt...Nagyon sokat sirt altalaban du.4-6-ig tartott a "musorido". Minden kisgyerek mas. Nem nagyon lehetett ot letenni, nagyon igenyelte a kozelsegunket. Meg most is ugy megy el aludni, hogy lefekszunk vele. 22 honapos es sokszor hozza a kengurut rakjam bele, ugy megyunk ki a boltba, hogy a hatamon log es boldog!
Tudok olyan Babat aki az elso pillanattol kezdve tok jol elvolt maganak. Bar ja, nem tudom honnan szedtek ezt az atlagot...
A lányom az első 6 hétben du. fél6- este fél 9-ig megállás nélkül üvöltött. Kólikás volt.
Aztán kinőtte, mert bevezettem a babakocsizást.
Egészen 1 éves koráig alig hallottam a hangját sírás tekintetében. Persze volt, hogy sírt, de nem volt jellemző rá.
Most 14 hónapos. Mióta betöltötte az 1 évet, azóta meglehet tőle őrülni! Egy igazi hiszti pitsa lett. :)))
És ez még csak a kezdet, koránt sem vagyunk túl rajta.
Az én második babámnál is órákban mérhető a sírás még mindig, pedig már 3 és fél hónapos.
Az első babámhoz képest nagyon sokat sír, nem is lehet megvígasztalni, míg ki nem üvölti magát.
Ha felveszem az a baj, ha leteszem az a baj, ha hozzáérek az a baj, ha éhes azért, ha már nem kér többet azért, ha álmos azért..
Ha az első is ilyen lett volna (de ő is többet sírt annál, amit átlagnak írtál), akkor egyke lenne, de így ezután nem lesz több, pedig szerettünk volna, de nem bírom idegileg...Rémálom.
Amikor csendben van nagyon aranyos és mosolygós egyébként.
A fiammal a sírás az még mindig órás műsor pedig 3,5ÉVES.
Szörnyen sírós baba volt. Mikor már hullalaza volt úgy aludt gondoltam végre elmegyek pisilni leteszem aludni a helyére. Rittig felkelt és 25percig sírt, hiába csitítottam azonnal:(
Most már a hisztik-esések a sírások, de rengeteg van belőle napjában.
A csajom meg csak akkor sír, ha elesik, néha hisztiből, de ő kis csendes apróság(20hónapos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!