Mitől van, hogy 2hónapos kisbabám alvás közben egyszer csak hangos, keserves sírásba kezd pár másodpercig, de abba is hagyja? Rosszat álmodik? Vagy arra is gondoltam (mert hasfájós), hogy a pocija csikar eggyet. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 17. 13:53
1/7 anonim válasza:
Ha a hasa fáj,fel kelne.Rosszat álmodik,újra álmodja a vele történteket figyeld meg nem csak sír mosolyog és( nevet )is már!
2/7 anonim válasza:
Ilyen korában az én babám is csinált ilyet. De mái napig nem tudom miért.
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszadó!Először is köszi!Igen megfigyeltem már!A nevetést és mosolygást alvás közben szinte születése óta csinálja. :)
2012. aug. 17. 22:23
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi neked is 2. És mikor hagyta abba? Vagy még mindig csinálja?
2012. aug. 17. 22:25
5/7 anonim válasza:
Fiam 2 és fél hónapos és ő is szokott sirni,olyan mint aki megijed.Én is azt tapasztalom,h a vele megtörtént dolgokat álmodhatja:)Ha a hasa fáj akkor fel is ébred rá.
6/7 anonim válasza:
Ja és újszülött korban az a mosoly csak reflex volt,nem érzelmi:)
7/7 anonim válasza:
Szia második vagyok. Ezt a nagy sírásokat abba hagyta olyan 3 hónap környékén. Most 5 hónapos és hangosan kacagni szokott álmában. Viszont a napokban ugy zokogott álmában. Oda mentem hozzá beszélek neki simogatom és annyira álmodott, hogy ki kelett vegyem és még sokáig hikegett. Biztos valami nagyon rosszat álmodhatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!