Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért éppen a bébiszitterrel...

Miért éppen a bébiszitterrel nem marad el a gyerekem?

Figyelt kérdés

1 éves. Sajnos, bébiszittert kell alkalmaznunk a jövőben hosszú távon. A meg-/hozzászoktatás végett már jött hozzánk többször. Amíg én is a szobában nincs baj, viszont ha nem lát a baba sírni kezd, nehéz megvigasztalni. Ha más, idegennel találkozik v. jön hozzánk és én kimegyek, nincs semmi baj. Ennyire érezné a különbséget, hogyha a bébiszitter jön, akkor anya majd el akar menni?

Mit tanácsoltok, aki jártatok már hasonló cipőben? Hogyan mehetne ez gördülékenyebben? Tudom, hogy nehéz, de muszáj megoldanunk.

Nagyik, rokonok stb. nincs, aki vigyázhatna rá (egyébként őket még ritkábban látja).

A "miért muszáj a bébiszitter"-témához író válaszolók, kérem, kerüljenek el.

2012. aug. 15. 08:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy másik bébiszitterrel kellene próbálkoznotok.
2012. aug. 15. 08:05
 2/2 anonim ***** válasza:
54%

Nálunk is volt,hogy amint meglátta, hogy jön befelé a bébiszitter, már ordított, mert tudta, hogy anya akkor elmegy otthonról.

De utána tök jól elvolt, általában amikor hazaértem, akkor alig lehetett kizökkenteni a játékból, annyira elvolt. :)

Aztán egy idő után már nem volt sírás, ha mentem el. De múltkor pl 2 egymást követő nap jött apukám, hogy vigyázzon rá, és a második nap már nála is sírt, mert tudta, hogy megyek. Szerintem ez természetes reakció.

2012. aug. 15. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!