Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balodaliak miért románozzák...

A balodaliak miért románozzák le mindig az erdélyi magyarokat?

Figyelt kérdés
Nem tesznek különbseget az afgán, líbai bevándorlók és az erdélyi magyarok között bevándorlás ügyileg?!
2015. jún. 7. 18:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ez egy nagyon sztereotíp kérdés! Csak egy tudatlan tanulatlan ember keveri össze az erdélyi magyarokat a románokkal. Azért mert valaki bal oldali és nem feltétlen sírja vissza a történelmi Magyarországot, azért még nem fogja egy kalap alatt venni az erdélyieket és mondjuk a vajdaságiakat az afgán és a líbiai menekültekkel. Azért van ennyi köpködés a magát jobb oldalinak valló és a baloldaliak között mert ilyen előítéletekkel vannak egymásról.
2015. jún. 7. 19:04
 2/18 anonim ***** válasza:
17%
Nem tudom mikor szoknak le végre az emberek az általánosítgatásról, de igazán megtörténhetne. Amúgy elég retardált érvelés miután pont a jobboldali fidesz döntött úgy, hogy a bevándorlók ne jöjjenek hozzánk, tehát a jobboldal egy része tett először különbséget. Arról nem is beszélve, hogy a menekültek ügyét összemosni azzal, hogy állampolgárságot adunk nagyjából mindenkinek aki kéri azért a két ügy nem ugyanaz.
2015. jún. 7. 19:06
 3/18 anonim ***** válasza:
24%

Azért románozzák le őket, mert Romániából jöttek.

Nekem is van olyan haverom, akinek a családja még gyerekkorában ment ki Franciaországba a 70-es években és a 90-es évek végén jött vissza Magyarországra élni. Úgy becézzük őt, hogy Francia Peti.

Akkor most fel fogsz akasztani minket?

2015. jún. 7. 19:07
 4/18 anonim ***** válasza:
61%

Mert internacionalisták, szerintük állampolgárság=nemzetiség.

Pedig az állampolgárság és a nemzetiség/etnikum két különböző dolog.

Például, olyan, mintha egy Fiatnak átírnád a papírjait és az állna rajtuk, hogy ez egy Opel.

Pedig a vak is látja, hogy az egy Fiat.

2015. jún. 7. 19:14
 5/18 A kérdező kommentje:

4es

Ez így igaz!

Ha pl Koreában születtem volna, akkor én már koreai lennék?

2015. jún. 7. 19:20
 6/18 anonim ***** válasza:

" Fiatnak átírnád a papírjait és az állna rajtuk, hogy ez egy Opel."

Kérdéstől függetlenül, szerintem egy Fiat -ha egy ember lenne- inkább választaná, hogy ő Opel, mégis mi a jobb? olasznak lenni vagy német-amcsi kettős állampolgárnak? :-D

(poénmagyarázat: az Opel a General Motors tulajdonában van)

2015. jún. 7. 19:22
 7/18 anonim ***** válasza:
87%

ma 19:22

Inkább olasz lennék.

Egyszer láttam, hogy egy székely fiút, Áront lerománozott valami ecsetfejű pösti gyerek. 2 foga bánta. Nem, nem az Áronnak.

Ez arrafelé nem vicc, tényleg ütnek érte. Nem kicsit. Nagyot.

2015. jún. 7. 19:25
 8/18 anonim ***** válasza:
9%
Akkor az az Áron gyerök is ilyen kútúrát széköly gyerök vót.
2015. jún. 7. 19:29
 9/18 anonim ***** válasza:
60%
Mert ilyenek a baloldaliak, ne aggódj ezt a határon túl élő magyarok is tudják és nem díjazzák őket Erdélyben a magyarok a "románozós" elszólásaik miatt.
2015. jún. 7. 19:30
 10/18 anonim ***** válasza:
87%

ma 19:29

Nézd, vannak dolgok, amiket nem szabad mondani. Most ezt valaki vagy felfogja, vagy segítenek neki megérteni, és akkor legközelebb már tudni fogja.

2015. jún. 7. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!