Molnár. F Árpád, miből él? Mi az állása?
Egyik barátommal vitatkoztunk Molnár. F. Árpádról. Szerinte ő abból él, hogy a videomegosztókon videokat készít, melyben elmondja véleményét a világról és egy hírháttér c. műsort szerkezt, ami nincsen sehol sem médiafelületen.
Én elmondtam neki, hogy nem tudni miből él, hisz a jövedelmét nem tudjuk miből szerzi, mert a műsorát nem vetíti egyik TV-sem, tehát marad a videomegosztókon közzé tett tartalma, de abból nem hiszem hogy meg lehet élni. Barátom szerint, aki nagyon kedveli őt, elmondta hogy rengeteg megtekintése van a videoinak és ebből él. Gondoltam megkérdezem tőletek, mi lehet az igazság.
Én kissé elborúlt elmének tartom a bolond, dühöngő ordibálásával, ennek ellenére lehet igazsáág abban, amit mond, vagy nincsen, hisz titkosszolga volt, így olyan dolgokat imser, amit mi nem és egy átlagember nem ismerhet sosem.
Az érdekelne, hogy a jövedelme miből származik?
20: ezt nem mondod komolyan. :)
Miféle nő áll össze egy súlyos pszichiátriai esettel? Vagy őt is kezelik valahol?
Egyébként szerintem csövezik.
Most is élő adásban van, olyan dolgokról beszél, amiről mások hallgatnak vagy nem is tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!