Milyen lenne egy Dániel Péter, Heller Ágnes, Tamás Gáspár Miklós, Molnár F. Árpád, Soós József, Mohácsi Viktória és Vadai Ágnes kerekasztal beszélgetés?
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 16:28
1/12 anonim válasza:
Megugrana az 1 négyzetkilóméterre eső kommunisták száma jelentős mértékben. És ezt énekelnék: http://www.youtube.com/watch?v=puVu_h8vVNM
2/12 anonim válasza:
Ezek mind hülyék. Kivéve Molnár F. Árpit, ő egy géniusz.
3/12 anonim válasza:
Ó te elírtad valakinek a nevét az nem sós józsef hanem Titánium José már
4/12 anonim válasza:
Ezek közt kőkemény antikommunisták is vannak (Dániel, Vadai). Ezek közül csak TGM a normális. Nem is értem, hogy helyezted ezeket vele egy szintre.
5/12 A kérdező kommentje:
Azért vettem Dániel Pétert, Vadai Ágnest és TGM-et egy kalap alá, mert mindegyikük Gyurcsány rajongó / baloldalinak vallja magát. Az már más dolog, hogy meghatározáson kívül az elképzeléseik nem balosak.
2013. dec. 29. 17:13
6/12 anonim válasza:
itt az összes a felsoroltak közül libbolsi, kivétel nélkül! molnár f árpád is libbolsi, de évekig provokátorként működött és úgy tett, mintha Orbánista lenne, de most már nem, most már molnár f árpád is gyurcsány kloákáját nyaja, pont mint a többi felsorolt kommunista!
7/12 anonim válasza:
Háttérbe meg énekelne az a híres előadóművés hogy is hívják ?Ja a dopeman
8/12 anonim válasza:
Őrá gondoltam : http://www.youtube.com/watch?v=TfTgG059mgs#t=14 Kitűnően jellemzi a baloldal stílusát.
9/12 anonim válasza:
Menne a hungarofób, idétlen szófosás orrba-szájba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!