Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Molnár. F Árpád, miből él? Mi...

Molnár. F Árpád, miből él? Mi az állása?

Figyelt kérdés

Egyik barátommal vitatkoztunk Molnár. F. Árpádról. Szerinte ő abból él, hogy a videomegosztókon videokat készít, melyben elmondja véleményét a világról és egy hírháttér c. műsort szerkezt, ami nincsen sehol sem médiafelületen.

Én elmondtam neki, hogy nem tudni miből él, hisz a jövedelmét nem tudjuk miből szerzi, mert a műsorát nem vetíti egyik TV-sem, tehát marad a videomegosztókon közzé tett tartalma, de abból nem hiszem hogy meg lehet élni. Barátom szerint, aki nagyon kedveli őt, elmondta hogy rengeteg megtekintése van a videoinak és ebből él. Gondoltam megkérdezem tőletek, mi lehet az igazság.

Én kissé elborúlt elmének tartom a bolond, dühöngő ordibálásával, ennek ellenére lehet igazsáág abban, amit mond, vagy nincsen, hisz titkosszolga volt, így olyan dolgokat imser, amit mi nem és egy átlagember nem ismerhet sosem.

Az érdekelne, hogy a jövedelme miből származik?

#hírháttér #molnár.f.árpád
2015. jún. 7. 17:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebből meg adományokból. Amúgy úgy tudom elég puritán módon él.
2015. jún. 7. 17:57
 2/26 anonim ***** válasza:
69%
rokkantnyugdíjból
2015. jún. 7. 18:02
 3/26 anonim ***** válasza:
45%
Titkosszolga? Hol? A Lipóton? :DDD
2015. jún. 7. 18:13
 4/26 A kérdező kommentje:

"rokkantnyugdíjból"

Bocsi, de ezt komolyan írtad? Nagyon érdekelne, hogy honnan veszed. Tudnál linkelni vagy bővebb információval szólgálni erről? Lakásban él úgy tudom. Mosott ingel, ruházattal, nem lehet sátras ember, mégis miből fizeti a lakását és az ételt?

"Titkosszolga? Hol? A Lipóton? :DDD"

A magyar titkosszolgálat alkalmazta, ezt többször is mondta és neten vannak ezt bizonyító dokumentumok. Mondjuk, ez sokat elmond a magyar titkosszolgálat minőségéről, működéséről :xD !.

2015. jún. 7. 19:01
 5/26 anonim ***** válasza:
66%

Hát ha ő azt mondja, hogy titkosszolga volt, akkor az biztosan úgyis van. :)

Valami kecskeméti kórházban volt betegszállító vagy segédápoló vagy mi, de már annak is ezer éve. Van (volt?) valami örökölt lakása vidéken, egy ideig azt adta bérbe, meg talált magához hasonló bolondokat, és azoknál lakott, meg ők tartották el.

2015. jún. 18. 14:56
 6/26 B.Ági ***** válasza:
72%
Ki a franc az a Molnár F. Árpád?
2015. jún. 28. 12:05
 7/26 A kérdező kommentje:
Valami értelmes válasz?
2015. aug. 6. 18:46
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
ki tudja miből él. lehet olyan jövedelme van mai nem nyilvános vagy hivatalos. de tisztelettel kérdezem, mi közöd hozzá? Valójában semmi közöd hozzá miből él mindeki úgy él meg ahogy tud
2015. aug. 6. 19:39
 9/26 A kérdező kommentje:

# 8/8 Bocs, hogy nem tudtam priviben válaszolni, de tíltottak téged és nem minden nap látogatom az oldalt.

Nos azért mrült fel, hogy miből él meg, mert egyfajta megerősítése lenne annak a filozófiának amit vall. Nyílván ha az ember csak ezzel foglalkozik és régen ebből élt meg (hirháttér szerkeztése, youtube csatorna, TV-zés) akkor ha ma is ebből él, az bizonyítja, hogy van reá igény, ergo ha sokan nézik lehet igaza néhány vagy több dologban is. Ez a vita tárgya a barátommal, hogy jó-e annyira, hogy ebből éljen vagy sem.

Másrészt pedig azért merült fel, mert sok fórumon azt írták, hogy rokkantnyugdíjas és ősmagyar sátorban él, mert pszichiáter leszázalékolta. Most ennek hol járjak utána ?

2015. aug. 12. 15:24
 10/26 A kérdező kommentje:
Hátha tudja valaki.
2015. aug. 15. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!