Molnár. F Árpád, miből él? Mi az állása?
Egyik barátommal vitatkoztunk Molnár. F. Árpádról. Szerinte ő abból él, hogy a videomegosztókon videokat készít, melyben elmondja véleményét a világról és egy hírháttér c. műsort szerkezt, ami nincsen sehol sem médiafelületen.
Én elmondtam neki, hogy nem tudni miből él, hisz a jövedelmét nem tudjuk miből szerzi, mert a műsorát nem vetíti egyik TV-sem, tehát marad a videomegosztókon közzé tett tartalma, de abból nem hiszem hogy meg lehet élni. Barátom szerint, aki nagyon kedveli őt, elmondta hogy rengeteg megtekintése van a videoinak és ebből él. Gondoltam megkérdezem tőletek, mi lehet az igazság.
Én kissé elborúlt elmének tartom a bolond, dühöngő ordibálásával, ennek ellenére lehet igazsáág abban, amit mond, vagy nincsen, hisz titkosszolga volt, így olyan dolgokat imser, amit mi nem és egy átlagember nem ismerhet sosem.
Az érdekelne, hogy a jövedelme miből származik?
nem kell sátorlakónak lennie... ha van egy örökölt lakása akkor simán el lehet őrültködni naphosszat
egyébként is gyenge alkat szegényes ruhatárral, egyáltalán nem sugallja, hogy tehetős lenne
Egy időben pl. Domján Tibor nevű "munkatársánál" lakott, ö meg valami ingatlanosként dolgozott. De szerintem ez is már több éve.
Meg van (volt?) egy barátnője, annak volt egy turkálója valahol. Abból is befolyhatott valamennyi nekik.
Én úgy tudom (nem biztos), hogy eddig a magyarországi dogonok támogatták elég jelentős összegekkel, de a nyáron elátkozták, azaz a pénzcsap is elzárásra került! Most valszeg új támogatók után kell néznie.
Itt a kiátkozó irat: [link]
Nemrég volt esküvője.
A képek alapján nem tudtam eldönteni, hogy a nője terhes vagy csak dagadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!