Olvastam hogy egy bevándorlóra havonta 129ezer forintot költenek ez jóval több sok millió magyar havi bevételénél. Csak én érzem ezt undorítónak?
Engem csak az bac fel amikor látom, hogy milyen buszokkal fuvarozzák őket. Szüleim meg megveszik a havi bérletet fejenként 20k-ért és télen fagyoskodnak, nyáron megsülnek miközben szét rázza őket a busz.
Egyébként szerintem le kéne őket szarni és engedni, hadd menjenek. Úgysem Magyarország a célpontjuk.
Német adatot tudok, a városok évi 6500 EUR-t kapnak.
Ez havi 541 ami kb 150ezer ft. Ebböl kell gazdálkodni,és most panaszkodnak hogy 10 ezret akarnak, mert ebböl nehéz eltartani öket.
Szóval reálisnak tünik, ha azt nézem hogy magyarországon már igazából semmi sem olcsóbb.
És egy börtönbe lévő emberre átlagosan havi 270,000 ft (napi 9000x30), óriásplakátokra pedig 100 milliót (holott az egy oszlop és egy papír, és van max. 60 határátkelő ahova tesznek). Iszlám állam elleni akcióra is milliárdokat költenek, stadionokra is.
A Fideszesek nem játszottak elég gazdálkodj okosant.
És ide is bemásolom:
Orbán sok gumicsontot hajított már, de ez a bevándorló téma elképesztő marketing fogás volt. Ez a Finkelstein csávó tényleg zseniális, nem tudom, mennyit fizetünk neki, de megérte. Ezzel az egy üggyel sikerült a magyar nép eléggé tekintélyes rétegét teljesen elterelni minden más létező problémáról.
Orbán nemzeti konzultációja két és félszer annyiba került, mint amennyibe a bevándorlók. EGY ÉVBEN. Ez nem érdekel senkit. Orbán propaganda tévé adója 80X (NYOLCVANSZOR!!!!) annyiba került, mint a magyar kórházak hátralékos adósságállománya. Jövőre ismét noname és a kutya által sem érdekelt stadionok, csapatokba fogunk nyomni 4-5 milliárd forintot. Akiknek egy-egy meccsére néha akár 300-400 ember is kimegy. Abból TÍZ ÉVIG kijönne a menekültek eltartása. Tíz szerencsétlen évig. Kétszer annyi ideig, mint amennyi ideje Orbán itt van.
De utáljuk a menekülteket. Mocskos szemétládák, lopják az adónkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!