Ezek a 444-es kommentelők mindig csak fikázni tudják Orbánt?
Most egyértelműen nem mondott semmi olyat, ami ki kelljen hogy verje a biztosítékot akárkinél, aki nem szélsőjobbos, de a top komment kapásból az, hogy "Viktor te g***".
Nem vagyok fideszes, sőt kifejezetten baloldali vagyok, de kezdenek kezdenek idegesíteni ezek az elvakult emberek.
17:09,
Érdekes módon még a fideszes ügyészség se bizonyított rá szinte senkire szinte semmit (egy-két apró ügyet eltekintve).
Nem fura? Tán-tán kemény bűnrészessége van az esetekben a fiúknak? Holott ment a nagy szöveg az elszámoltatásról, meg csontvázakról a szekrényben. Aztán nem találtak semmit. Akit megtaláltak, az befizette az ismeretlen forrásból származó százmillióiból az adóhátralékot, és az ügy el van simítva...
Neked ez pöppet sem fura?
De kérdező, nagyon szeretném. Viszont az én munkabéremet közalkalmazottként az elmúlt 6 évben egy peták forinttal sem emelte meg a jelenlegi vezetés. A kolléganőm megkeresésre hőn szeretett miniszterünk azt válaszolta, hogy majd ha a gazdaság kitermeli (ami ugye évek óta száguld, soha ilyen remek a rendszerváltás óta nem volt)
Na akkor mitől fogok én pár év múlva azon a szinten élni, mint a német kolléga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!