Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek a 444-es kommentelők...

Ezek a 444-es kommentelők mindig csak fikázni tudják Orbánt?

Figyelt kérdés

[link]

Most egyértelműen nem mondott semmi olyat, ami ki kelljen hogy verje a biztosítékot akárkinél, aki nem szélsőjobbos, de a top komment kapásból az, hogy "Viktor te g***".

Nem vagyok fideszes, sőt kifejezetten baloldali vagyok, de kezdenek kezdenek idegesíteni ezek az elvakult emberek.

2015. máj. 29. 15:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
@Andizsuzsi mert te talán nem szeretnéd, hogy felzárkózzunk? :)
2015. máj. 29. 17:35
 12/14 anonim ***** válasza:
viktor megdolgozott a fikázásért. Ennyire még senki nem dolgozott meg érte mióta beköszöntött nálunk a demokrácia az biztos.
2015. máj. 29. 22:47
 13/14 anonim ***** válasza:

17:09,

Érdekes módon még a fideszes ügyészség se bizonyított rá szinte senkire szinte semmit (egy-két apró ügyet eltekintve).

Nem fura? Tán-tán kemény bűnrészessége van az esetekben a fiúknak? Holott ment a nagy szöveg az elszámoltatásról, meg csontvázakról a szekrényben. Aztán nem találtak semmit. Akit megtaláltak, az befizette az ismeretlen forrásból származó százmillióiból az adóhátralékot, és az ügy el van simítva...

Neked ez pöppet sem fura?

2015. máj. 30. 11:05
 14/14 Andizsuzsi ***** válasza:

De kérdező, nagyon szeretném. Viszont az én munkabéremet közalkalmazottként az elmúlt 6 évben egy peták forinttal sem emelte meg a jelenlegi vezetés. A kolléganőm megkeresésre hőn szeretett miniszterünk azt válaszolta, hogy majd ha a gazdaság kitermeli (ami ugye évek óta száguld, soha ilyen remek a rendszerváltás óta nem volt)

Na akkor mitől fogok én pár év múlva azon a szinten élni, mint a német kolléga?

2015. máj. 30. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!