A 444-en egyes kommentelők miért rajzolnak ilyeneket?
Figyelt kérdés
Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevesek rajta.
Ennél a cikknél találtam:
2014. dec. 3. 19:01
1/14 anonim válasza:
Ha nem tűnt volna fel már fel a linkekből is, ezeket nem ők rajzolták...
2/14 A kérdező kommentje:
Igen, most már rájöttem.
2014. dec. 3. 19:16
3/14 anonim válasza:
A 444 kommentelőinek túlnyomó része még a kuruc színvonalát is alulmúlja.
4/14 anonim válasza:
Én sem tudom, hogyan reagáljak..
6/14 anonim válasza:
Svédország túlzott toleranciáját figurázza ki, ha nem esett volna le a tantusz. Egy nagyon is valós társadalmi problémára reflektál a humor és a túlzás eszközével. Ezt így már érted, vagy magyarázzam tovább?
Szerintem nevessél, de ha jólesik, akkor sírhatsz is.
Mit nem értesz még rajta? Írd meg pontosabban, hogy mi vele a problémád, akkor tudunk rajtad segíteni.
7/14 anonim válasza:
A tolerancia, mint a jóhiszeműség. Észre kell venni ha kihasználják, különben a jófejből hirtelen balek leszel. Svédország most picit már a balek kategória.
8/14 anonim válasza:
Azért ez már nem annyira humoros...
9/14 anonim válasza:
A chatruletten jobbat rajzolnak.Félre ne értsétek ez nem a chatrulett színvonalát emeli.
10/14 anonim válasza:
Jobbító szándék vezérli őket. Nem elégedettek Svédország életszínvonalával, ezért kötelességüknek érzik ideológiai tanácsokkal ellátni a buta skandinávokat, hogy ha már ők nem tudnak magukon segíteni, akkor legalább meg legyen nekik adva a lehetőség, hogy tanulhassanak egy nálukénál magasabb ideológiai színvonal mibenlétéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!