Miért terjed ennyire Magyarországon az antiszemitizmus? (az antiszemita megnyílvánulásokra nem vagyok kíváncsi)
Meg náci is. Meg fasiszta. Tudjuk.
Nézd, én csak megpróbáltam összefoglalni az okokat, hogy mi az, ami miatt szerintem kilóg a lóláb. Hiba volt. Ha ráesne egy meteor Izraelre, a zsidók a Világegyetemet is antiszemitizmussal vádolnák.
Erre egyértelmű a válasz
higgyétek el, az antiszemita megnyilvánulások és magatartások kizárólag abból származnak hogy gerjesztik az embereket a hülye antifasiszta tüntetésekkel; a médiában ezen téma hangoztatásával.
Valamint belejátszik még a cigánybűnözés gyakorisága, a társadalmi elégedetlenség manapság...
Igen van véleményed. Én nem azt mondom, hogy náci, fasiszta. Rossz, torz véleményed van a világról! Nem tudom, hogy belőttek-e és beléd verték ezt a sok hülyeséget, vagy magadtól vagy ilyen neandervölgyi, hogy: EEee... Ott van egy másik törzs embere! Üssük le és vegyük el mindenét, ha meg jön dumálni a fia, azt is verjük el, meg annak a fiát is.
Persze a MÁV-ot USA-ban élő emberek perlik, csak hogy tudjátok. :D Gondolom még kismillió információt tudnék mondani, ami talán megingatná sziklaszilád elméleted. De nem töltöm ezzel az estem, hogy leírjam. Nézz utána magad, de ne a fasiszta oldalakat nyisd meg! (bár úgy is azt fogod megtalálni, de remélem tévedek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!