Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak még olyanok, akik...

Vannak még olyanok, akik szerint Magyarország legfőbb problémája az antiszemitizmus?

Figyelt kérdés

-Simon Peresz bejelenti, hogy felvásárolja hazánkat.

-Sukorói kaszinó.

-2006-os kárpótlási per.

-Zsidók hanukáznak a Parlamentben (a Dohány u-i zsinagóga a világ egyik legnagyobbika, szóval lett volna hely ott is).

-A zsidók beperelik a MÁV-ot a holokausztért.

-Elfogadják a holokauszt törvényt. (A MÁV védőit vajon lecsukják?)

-Izraeli kémrepülők flangálnak felettünk.

Hirtelen csak ennyi jutott eszembe. Lehet antiszemitázni, de ezek csak az utóbbi félév termékei. Talán néhány hónappal több.

2010. márc. 18. 21:54
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
17%

Te nem azt akartad írni, h Mo legnagyobb problémája a zsidók/ zsidó nagytőkések?

Ejj ejj, ez a foglamazás

2010. márc. 18. 21:56
 2/28 anonim ***** válasza:
42%
Én örülnék,ha csak ez lenne az ország legfőbb problémája.Ez a legutolsó helyen van a problémák között.
2010. márc. 18. 21:58
 3/28 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem Magyarország legfőbb problémája az,hogy sok hülye van aki szerint mindenért a zsidók hibásak.
2010. márc. 18. 21:59
 4/28 A kérdező kommentje:
Nincs hiba a kérdésben. Azokhoz szól, akik állandóan arra panaszkodnak, hogy mennyi ember zsidózik össze-vissza hazánkban. Bár azt én se szeretem, amikor az emberek ész nélkül, részegen kiabálnak az utcán. De a kérdés elég egyértelmű.
2010. márc. 18. 21:59
 5/28 anonim ***** válasza:
75%
Csak a zsidók szerint ez magyarország legnagyobb problémája, de ezt minden országban elmondják nyugi.Én is antiszemita vagyok, mivel használtam a zsidó szót, ezt sem szabad, még rájuk gondolni sem !
2010. márc. 18. 22:04
 6/28 anonim ***** válasza:
28%
Kicsit azon kellene elgondolkodni, hogy a történelemben mindig őket irtották (nem csak Hitler, ugye). De mivel nem lehet mind az utolsó szálig eltüntetni, ezért a maroknyi csoport mindig sz@rból várat épített, mert volt bennük szorgalom, küzdeni akarás, meg üzleti érzék és nem utolsó sorban ÖSSZETARTÁS! Ezért érezte magát minden irtó fenyegetve tőlük, ezért ölte őket halomra,ja meg a pénzükért, persze.
2010. márc. 18. 22:11
 7/28 anonim ***** válasza:

A zsidókra vigyázni kell, és akkor semmi baj velük.

Ezt viszont elrontottuk már 1990 ben.

A zsidók az eltérő szokásaik és kultúrájuk miatt sokkal zártabban élnek, pontosan ezért akár nemzeteken átnyúlva is a saját közösségekkel hamar megtalálják a közös nevezőt.

Hajlamosak egymásra építve, kialakítani hálózatokat és kapcsolatokat, és egymás érdekeit magasabb rendűnek tekinteni mint az életközösségük, a lakóhely szerinti nemzetük érdekeit. Sajnos ezt a legvadabb liberálisnak is be kell látni. Ahogy azt is hogy ez egy deformált érdekelvű kapcsolatot szül a nemzetállamok polgáraival szemben. Eredendően nem bűnösök a zsidók, csak nagyon oda kell figyelni rájuk, és már az első deformatív hatást, vagy összefonódást meg kell szüntetni.

2010. márc. 18. 22:18
 8/28 anonim ***** válasza:
37%
Nem a legfőbb probléma, de része annak az összetett jelenségnek, amely valóban komoly problémát okoz az országnak.
2010. márc. 18. 22:20
 9/28 anonim ***** válasza:
43%
JOBBIK!
2010. márc. 18. 22:34
 10/28 anonim ***** válasza:
Pátyon is történtek kétes izraeli beruházások. Meg most valami a Balatonnál is van. Valamilyen cross motor pálya helyett akarnak szállodát meg lakóparkot felhúzni. (Mind két esetben ugyan arról a cégről beszélünk.)
2010. márc. 18. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!