Vajon miért is van a magyarok egy részében, egy csöppnyi antiszemitizmus?
Ennyi idő alatt nem lehet a videót megnézni!
És zsigerből küldesz linket, miközben téged is kirabolnak.
Ha egy nép mindig kihasználja és mutogat és idéz csak hogy ne lehessen a bűneit felróni.
Aki folyamatosan kiváltságokat követel, és más népeket írt, aki körül mindig ott a korrupció
csak had tegyék a dolgaikat és kussoljunk? Én 1 az az egy zsidót sem bántottam még életemben és semmi közöm ahoz ami velük történt, ezért el a kezeikkel az én pénzemtől és engem ne akarjanak leszabályozni ha olyan a véleményem egy ügy kapcsán, mert ha nem a zsidókról lenne az ügyben szó az sem tetszene.
Engem nem hatnak meg, főleg amikor látom ahogy bombázzák a Palesztinokat, vagy lopnak.
ha egy népet, aki mióta létezik már jóval Krisztus előtt, mindenhol utálják, lehet nem a világgal van a baj?
Tudod, minden tükör hazudik a világon és torz, mert én szép vagyok , csak hát a világ összes tükre!
"ha egy népet, aki mióta létezik már jóval Krisztus előtt, mindenhol utálják, lehet nem a világgal van a baj?"
-..ha büdös vagy mindenki útál míg meg nem fürdessz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!