Vajon miért is van a magyarok egy részében, egy csöppnyi antiszemitizmus?
Ja, még valamit:
"Verecke híres útján át jött ő is,
De lopva, bújva, mint a tolvajok;
A hátán batyu, szájában fütyülő,
Morogta, súgta: veszek, eladok.
Kicsibe kezdte, csontot és rongyot kért
És adott érte gombot és sípot...
Egy évre rá korcsmája asztalánál
A magyar paraszt pálinkát ivott
A magyar talp alatt elindult a föld,
Amit már bérbe, szolgamódra túr.
És a kaftános, pajeszos zsidóból
"Magyar gazda" lett, az új földesúr
Nem elég a föld, a búza aranya
És benne minden gazdagság, mit lelt:
Erőszakkal vett szűzi nyoszolyákon
A zsidó jampec magyar lányt ölelt.
Babér is kellett, irodalmi hírnév,
A színpadokon zúgó tapsvihar,
Zsidó zsargonban, idegent dícsérve
Meggyalázza a szót is, mi magyar.
Kifosztott, szegény koldus lett az ország,
Élet és erkölcs, minden eladó.
És ha magyar kérni merte jussát,
Bitang lett neve, nyilas lázadó!
Hát legyen, szerinte. Lázadók vagyunk,
Századok óta nyögjük az igát;
De már a mocskos, szennyes árral szemben
Erősen, büszkén felépült a gát.
Gátat vetettünk a pökhendiségnek:
Magyar többé nem lesz szalmabáb!
A gazságoknak vége; erős szavunk
Megálljt parancsolt; zsidó ne tovább!
A nagy tornán most visszaszerzünk mindent;
Elsikkasztott pénzt, ellopott tanyát.
A "földesúr" ismét vándor zsidó lesz.
És visszamegy a Kárpátokon át.
A hegytetőn még visszatekint egyszer
És gyűlölködve átkot szór reánk.
Ez lesz a szent, nagy elégtétel nékünk,
Átokból áldás: szabad lett hazánk!"
(Kora Endre: Magyar ének 1944-ből)
Mellesleg: a keresztesháború az HÁBORÚ volt, ahol neked te barom bármilyen hihetetlen nem csak keresztények gyilkoltak, hanem őket is.
Neked is tipikus zsidó logikád van, tételesen cáfolni egy mondatot sem tudsz, csak rásütöd a bélyeget h "fantázia" meg "mese".
A zsidó "üzleti érzékről" meg annyit, hogy jobb helyeken más emberek ellehetetlenítését és öngyilkosságba kergetését, anyagi tönkretételét nem jó üzleti érzéknek, hanem utálatra méltó gazemberségnek hívják. Sajnálom ha jó anyád úgy nevelt, hogy ez neked példaértékű.
Persze cáfolatot úgysem várunk, azt úgysem tudsz, a józsidóiddal együtt. Megmondtuk már jó páran: ha ilyen rosszak vagyunk akkor menjetek el! Mi csak ezt szeretnénk, semmi mást, csak menjetek!
1. én hol sértettelek meg? mi alapján barmozol le engem? azért mert én nem gyülölöm az embertársaimat? bocsáss meg legyél szives.
2. a keresztes háboru igen, háboru volt amit a Keresztények inditottak a "Pogányok" ellen és persze h ölték a keresztényeket is, h ha megütnek téged, te is visszaütsz nem?:)(tudom hogy volt dzsihád és igen, azzal se értek egyet... itt a példalényege az volt h nem csak a zsidok itélik el a más vallás követöit)
3.és igen, nem tudok ellenpéldákat felhozni... mert én közemberként semmit nem észlelek abból hogy nekem ártanának a zsidók... szal hogyha eccer ezt vki ki nem találja akkor te sem hiszem hogy érzékelnéd a zsidó befolyást...
4. mi az hogy megmondtátok páran h menjünk el? mint magyar állampolgárnak vna jogom itt lenni és nem egy névtelen fog engem elküldeni innen:)
végezetül: ezen az oldalon véleményeket kell megosztani a kérdéssel kapcsolatban. viszont azt vettem észre hogy vannak bizonyos kérdések (mint ez) ahol egy véleményt foadnak csak el, és az enyém nem egyezik meg azzal..
és egy jó tanács: fogadd el hogy vannak a te véleményeden kivül más vélemények is:)
"1. én hol sértettelek meg? mi alapján barmozol le engem? azért mert én nem gyülölöm az embertársaimat? bocsáss meg legyél szives."
Rendben, maradjunk diplomatikus keretek között, valahol igazad van, nem járatom le a nézőpontom azzal, hogy stílus alatt írok. A "barom" indulatból csúszott be, akkor elnézést....
"2. a keresztes háboru igen, háboru volt amit a Keresztények inditottak a "Pogányok" ellen és persze h ölték a keresztényeket is, h ha megütnek téged, te is visszaütsz nem?:)(tudom hogy volt dzsihád és igen, azzal se értek egyet... itt a példalényege az volt h nem csak a zsidok itélik el a más vallás követöit)"
A keresztes háború Jeruzsálem elfoglalása miatt indult meg, pontosabban azért, mert a keresztény Bizáncnak segítség kellett a mohamedán törökök ellen. Birodalmi politika volt. Olyan birodalmi politika, amit a muzulmánok is folytattak, és ha jobban belegondolsz, a 7. században pont a mohamedánok indítottak ugyanilyen háborút a keresztény államok ellen (aminek áldozata lett Bizánc keleti és déli fele, a vizigót állam, stb.)
"3.és igen, nem tudok ellenpéldákat felhozni... mert én közemberként semmit nem észlelek abból hogy nekem ártanának a zsidók... szal hogyha eccer ezt vki ki nem találja akkor te sem hiszem hogy érzékelnéd a zsidó befolyást... "
Az, hogy közemberként nem érzékeled, nem jelenti azt, hogy nincs is. Pontosabban, nagyon is érzékeled, csak nem tudod a nevén nevenzi. Azt senki nem harangozza be, hogy pl. egy infláció 2-300 zsidó bankár miatt van (a cahal, ami new yorkban székel). Magyarul, attól, mert a problémát nem nevezzük a nevén, attól még probléma létezik. És ha mindig és mindenhol zsidó neveket találunk a probléma mögött, az nem a mi bűnünk. Vaknak lenni nagyobb bűn.
Nem gondol itt senki kiírtásra. Nem antiszemitizmus, hanem aszemitizmus a célravezető. Nem akarjuk őket kiírtani, de elég volt belőlük. Az országban nincs helyük, van államuk, hát menjenek.
1945-ben a csehszlovák állam úgy döntött nincs szüksége németekre és magyarokra. Kitelepítette jó részüket. Magyarországról ugyanekkor deportálták a szászok és svábok nagy részét. A törökök 1919-ben deportálták a görögöket, a görögök pedig a törököket, nem volt egymásra szükségük. Ezek sokszor erőszakos akciók voltak (nem irtások!), de rá kell nézni Görögországra és Törökországra, nincs etnikai konfliktus azóta sem.
Ezek szerint a világ összes népét ki lehet telepíteni, vándoroltatni, lakosságcserét végrehajtani, egyedül a zsidót nem! De vajon miért is? Mert az egy csodanép? A törökkel, magyarral, némettel, göröggel meg lehet csinálni, a zsidóval nem?
És akkor még hogy nem a zsidók írják a törvényeket? Dehogy is nem! Minden az ő kezükben van, és ezzel vissza is élnek, terrorisztikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!