Meddig lehet elbújni az antiszemitizmus mögé?
Figyelt kérdés
valakiknek ez az egyetlen ütőkártyája2010. máj. 9. 00:01
1/9 anonim válasza:
hát nem akarok újjal mutogatni
izraeli nagykövet
miért voltak itt kémrepülők
válasz
te antiszemita
:DDD
2/9 anonim válasza:
Még egy olyan fél-háromnegyed óra, és aki bújt aki nem jövök! Pisti! Ipi-apacs! Látom az antiszemitizmus mögött vagy!
3/9 anonim válasza:
Amíg az antiszemitizmus a napi politika, a közélet és a mindennapi társadalmi közbeszéd része, addig egészen biztosan.
4/9 A kérdező kommentje:
a zsidóknak ez kifizetődik
2010. máj. 9. 00:07
5/9 anonim válasza:
Kifizetődik?
Most mit csinálsz?
A zsidókról, antiszemitizmusról beszélsz. Ez a cél. Észre sem veszed. A cél hogy folyamatosan ezzel foglalkozzon a világ, de a te kis példéd is mutatja, hogy a világ a lábai előtt hever...
6/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de te teszed a zsidókat naggyá.
7/9 anonim válasza:
látod a zsidóknak ez a vétó ha valami nem tetszik
antiszemita
és átgázolnak másokon
8/9 A kérdező kommentje:
" Ne haragudj, de te teszed a zsidókat naggyá."
én tettem őket bankárrá?
vagy műsorvezetővé
újságíróvá
közéleti személyiséggé
de jól megy nekem :DDD
2010. máj. 9. 00:15
9/9 anonim válasza:
Pontosan addig amíg meg lehet élni abból hogy rámutatsz a kék hajú emberekre és kijelented hogy ők minden rossz okozói, és így nem kell azzal foglalkozni hogy te saját magad is teszel rossz dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!