Hogy érte el a Jobbik, hogy vidéken még az MSZP-s szavazók is átpártolnak hozzájuk?
"És miért csökkentik folyton mindennek a támogatását?"
Leírtam basszus...nincs pénz a systemben...ha piacképes cuccokat hoztatok volna létre, akkor lenne lé a rendszerben!! Kérdezd csak meg a könyvelődet, hogy ha többet vesznek ki, mint belenyomnak, akkor mi lesz belőle!! És ha kérdezi, hogy mit hogyan vehettek volna többet ki, mint amennyit betettek, akkor említsd meg Neki az államhitelt, és akkor helyrejön a képlet!!
Csak arról húzhatnak le bőrt, aki termel, és az eltartó/eltartott arány megadja a választ! Ha nem húzna le annyi bőrt, az eltartottak éhendöglenének!!
De jó, hülye vagyok, köcsög...ok...ha idióta baromként azt merem állítani, hogy piacképeset kellene termelnetek, akkor mi a frász lenne a nem idióta barom megoldás szerinted?? he?? Mondj más megoldást!
Termelés nélkül hogy a faszba lehetne cash?? Nah, ezt kérdezd meg a könyvelődtől!! Eddig hitelből zabáltatok, de msot ordibáltok, hogy vissza kell fizetni a cash-t?? Megmondom én, hogy mire megy el a megszorítás összege: a hitelre, melyből zabáltatok!! Miért hiszi itt mindenki, hogy a népnek ingyé' jár a kaja?? MINDENHOL fizetni kell érte!!
Kedves 23:06, az egyetlen probléma az, hogy az adózás "kozmetikázása" csepp a tengerben. Ha csak ez lenne az egyetlen gond, már régen nem itt tartanánk. De addig, ameddig alagutat fúrnak egy síkságra, ameddig százmilliók mennek el évente politikusok költségtérítésére, ameddig évi 100 milliárdba kerül az élősködő mokkák zabáltatása, és ameddig 40 cenis kilátókra meg heti 3 turista által látogatott borvidék-kapukra és bkv-s végkielégítéskre b@sszák el a pénzt, meg a börtönökben alapfelszerelés a tv, a konditerem meg a fedett kosárlabdapálya, addig hiába ágálsz ez ellen, mert hússzor annyi pénz folyik el másfelé értelmetlenül, mint amennyit suttyomban elsíbol a melós feketén. Jó volna, ha megértenéd, hogy itt nem azért van sz@r helyzet, mert a gyűjtögető hangyák maguknak is elveszik időnként a szemeket a boly nagy, közös raktárából, hanem azért, mert a főgecyk marékszámra szórják szét onnét maguknak, meg a haveroknak.
Ja, még annyit, hogy magyarként használj már magyar szavakat a h.sz.-ben, mert ez roppant visszataszító, okoskodó hatást kelt.
Te tényleg nagyon hülye vagy, nem fogod fel, hogy egy csomó pénzt lehúznak mindenkiről aztán elköltik olyan pénznyelő dolgokra mint, egyenlő bánásmód hatóság, 4-es metró fúró, makaói utakra, végkielégítésekre, előnytelen, de mutyipénzt tejelő szerződésekre, külföldi bankok támogatására. Fogd már fel, hogy a "systembe" áramlik a pénz, de nem tudnak vele gazdálkodni. Nesze egy hír:
"Az összes OECD-tagország közül tavaly is Belgiumban, Magyarországon és Németországban volt a legmagasabb a munkáltatóktól és a munkavállalóktól levont, munkabért terhelő adók és járulékok aránya - tette közzé új felmérésének eredményét a párizsi székhelyű nemzetközi Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD)"
Hú de nem értitek...ok, vegyük, hogy "megjavulnak" és csökkentik a terheket...de akkor kevesebb is jut másra, ha nem adtok be annyit...ha pl 100 millától elesnek a terhek csökkentésére, akkor mitől vegyék el a 100 millát? az EÜ-től? Az oktatástól??
Ti szavaztátok le a 300-at, és egyéb, korábbi megszorításokat (bokros csomag)...kiadásokat így is, úgy is fizetni kell, nem értitek???
Ne fizessétek be, legyen...de akkor ki fizeti a sulikat, orvosokat stb??? he??
A végkielégítések és egyebek hol vannak ahhoz a kárhoz képest, hogy a valutaalapotok elkúrtátok nyugati cuccokra, ahelyett, hogy termelőeszközökbe fektettétek volna!!!
Csalókat, sikkasztókat be kell börtönözni, igazatok van, ezt nem tagadom! De utána az alapprobléma megmarad...nincs termelés, semmi piacképeset nem találtatok ki 20 év alatt, de azért zabáltok és vásároltok nyugati cuccokat. Erről dumálok csak!! Ez zsákutca, helyette írtam, piacképessé kell válni, nem pedig garázdálkodni nemzeti ünnepeken!!
44%, most buktál le. Direkt csinálod. 8-10 éve ezt a süket dumát még elhittem volna, de ma, 2010-ben ennyire hülye ember nincs, max ha fizetik érte.
Taigetosz-gyanús eset, kész.
20 éve ezt csinálja a társadalmotok. Én csak leírtam. Vagy megértitek, hogy mi a valóság, vagy folytatjátok úgy, hogy eddig, és tényleg egyre rosszabb helyzetbe kerültök. Éd mégegyszer....igen is, a végkielégítéseknek is utána kell járni!!! az is törvénytelen, sőt, jogtalan is!!! Én csak azt írtam le, hogy a kisebbik probléma csupán!! Módszert is leírtam...piacképes vállalkozásokat kell létrehozni, és akkor megy lé a rendszerbe, és minél előbb a jogtalan kifizetéseket kiírtani fentről. Higgyétek el, hallhatjátok, hogy újabb embereket visznek be. Én csak azt akartam megmutatni, hogy ha még ki irtjátok ezeket, ott marad a termelés nélküli fogyasztás problémája. Tessék...van egy gond, amit leírtatok, és még egy, amit én írtam le. Ha megoldjátok, Tiétek lehet a system káaánja!
Ti döntésetek, Ti életetek!
Sziasztok!
Kiléptem, leírtam, amit akartam.
Tényleg nehéz felfognod, hogy a piacképes dolgokat szépen tönkreverték és elprivatizálták a gengszterváltás után a haverjaid. (Gondoljunk csak a Bábolnára, egykor állam volt az államban, de rengeteg hasonló példát tudunk felsorolni!) Na ezekután van képed ahhoz, hogy itt verjed a nyálad és minket hibáztass?! Mert ami kevés pénz befolyik még, azt is az emberekről húzzátok le és elképesztő marhaságokra tudjátok költeni! Ami kölcsönt kaptunk a "drága" IMF-től azt meg elköltötték bankok támogatására. Ennek az országnak meg kell szabadulni a parazitáktól, a lumpenektől és korrupciótól. Egyébként volt több magyar találmány is az elmúlt pár évben, de a társaid ott fönt nem fektetnek be semmibe, hadd élősködjenek az országon:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!