Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy érte el a Jobbik, hogy...

Hogy érte el a Jobbik, hogy vidéken még az MSZP-s szavazók is átpártolnak hozzájuk?

Figyelt kérdés
Minden provokáció nélkül kváncsi vagyok csupán, milyen kampánnyal vagy ígéretekkel ért el olyan eredményt, hogy sok faluba már az emberek 90%-a rájk szavaz.
2010. febr. 26. 12:12
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Gázáremelés?? BARMOK, gázárat nem az állam, hanem a globális piac határozza meg!! Évekig az osszes ország közül MAGYARORSZÁGON volt a legolcsóbb a gáz, csak a megspórolt összeget nem a jövőtökbe és termelőeszközökbe fektettetek be, hanem elszórtátok nyugati cuccokra....elfogyot,t nincs miből kompenzálni...ez ilyen nehezen megérthető!?!? Ezt egy első éves gazdasági pontagyú is megmondja, hogy ebből mi lesz!!

És ahelyett, hogy termelőeszközöket hoznátok létre, ordibáltok!! Hát nem veszitek észre, hogy a saját butaságotok miatt fogtok megdögleni???

2010. febr. 26. 21:49
 22/39 anonim ***** válasza:
Na ide figyelj te nemzet és nép ellenes suttyó! Igen te, aki az utolsó két hozzászólást írtad! Miért a népet szidod? A nép privatizált? A néphez kötődnek a gyárak, üzemek leépítése? Talán a nép ingatlanpanamázott? Vagy a néphez kötődnek a BKV, MÁV és egyéb korrupciós ügyek vagy a szakmailag buta, pénznyelő (pl. a 4-es metró) projektek? Vagy a nép utazik Makaóra állami pénzből te kretén? Pont a hozzád hasonló lumpenek, a korrupt politikusok és a minket szipolyozó globalisták miatt tart az ország itt. Egyébként milyen piac? Talán nem volt okos dolog liberalizálni a gázpiacot. Mert, amit liberalizálunk, az általában rossz.
2010. febr. 26. 22:32
 23/39 anonim ***** válasza:

22:32 hagyd a fenébe. Ez valami unatkozó rózsadombi maszop elvtárs fiacskája, aki még az életben nem vonszolta le a valagát Budáról, és azt hiszi, hogy úgy kerek a világ, ahogy azt a közgazdász könyvekben leírták neki. Pont az ilyen kretének ülnek nagyrészt a parlamentben is, akik azt se tudják, mit jelent napról napra élni, mert a bevásárlást is külön bejárónő végzi odahaza. Azt hiszik (mint az kiderült már néhány felmérésből), hogy egy kiló kenyér 50 forint, a buszjegy meg 70, és ezért nem értik, miért kevés nekünk a nettó 80 ezres kereset?

Mindegy, azért csak fröcsögjük, hogy tágíccsuk a SYSTEMET...! Áj em májer közgazdász. Olyan jól hangzik ez, holnap meg megyek, elprivatizálok pár céget... hiszen én is megtehetem.

2010. febr. 26. 23:56
 24/39 anonim ***** válasza:

tegnap 14:09

Magyarul túl élni próbál. Mert ugye ma már így megnyomorítottak minket.

1. 200 milliárd Ft a hitelre, 1. 000 milliárd Ft külföldi multi állami támogatása + adókedvezmények, 1. 000 milliárd Ft tűnik el éves szinten, az állami korrupció okán. Egy rab napi ellátása 8. 000 Ft. Ami éves szinten 20. 000 fogolyra 58, 4 milliárd Ft. Az ingyen élő munkanélküli segélyezet cigányok évi 1. 000 milliárd Ft segélyt kapnak. A magyar autópálya építése 2-szerese autó osztráknak, amit hegyekbe, szakadékok fölé építenek. Több 100 milliárd Ft -ot fizetünk a "holokauszt károsultjainak” évente, hogy fent tartsák sztoriaikat. Ez kb. a magyar GDP 1/4-e.

Nos a Jobbik e kiadásokat szeretné eltüntetni programjával. Ezért szélsőséges és ezért szociális a politikája.

2010. febr. 27. 01:21
 25/39 anonim ***** válasza:
Ki ez a 46%-os suttyó?Kíváncsi lennék,bemutatkozhatna...
2010. febr. 27. 14:33
 26/39 anonim ***** válasza:
0%

Megint az a rossz, aki leírja a lényeget...tipikus jellem sajnos.

Akkor máshogy közelítem meg: a szegény, kihasznált nép (bár feljebb leírtam, hogy sokáig Mo.-n vol a legolcsóbb a gáz, de sebaj) mennyit termelt be az államkasszába?? És mennyit vett ki belőle?? Megforgatott havi min. 100-150.000-et?? Vagy a támogatásokat és kompenzációt élte csak fel??

Nem

2010. febr. 27. 16:33
 27/39 anonim ***** válasza:
0%

előző vagyok, nem fejeztem be...

Nem arról írtam, hogy nincs igazatok. De igaz, szörnyű helyzet van. De ne mást hibáztassatok, hanem lássátok meg, hogy kik nem termeltek be a systembe. Vállalkozóitok, okos tanult gyerekeitek hány piacképes terméket/szolgáltatást/K+F-et nyújtottak a globális systemnek?? he!? Vállalkozóitok mennyit csalt el?? Munkavállalóitok mekkora fekete összeget fogadtak el?? he!?

Ha nem termeltek be a közös kasszába, akkor hogy a fa*zba akartok onnan kivenni??

Zabálni kell, különben megdöglötök, ez igaz. Én sem vagyok kivétel ez alól. De meg kell tanulni termelni!! Ez a bajaitok forrás, nem az, aki egy több milliárdos kasszából kilop pár millát...őt is le kell csukni, ez természetes. De a kasszából zabálás betermelés nélkül nagyságrendekkel nagyobb pusztítást okozott, mint pár sikkaszót politikus. Őket is ki kell venni a systemből..és a parazitákat ki veszi ki??

2010. febr. 27. 16:39
 28/39 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó!Magadra gondoltál?Mert szerintem a parazita te vagy...
2010. febr. 27. 18:54
 29/39 anonim ***** válasza:
A 46% válaszai olyanok mint amikor Hitler rájött,h elvesztette a háborút.Nem ő a hibás,hanem a nép mert nem érti az ő géniuszát,stb...Pont ugyanolyan.
2010. febr. 27. 19:06
 30/39 anonim ***** válasza:
Te igen okos gyerek, szerinted a kis és közép vállalkozásokról hány bőrt húznak le? És egy munkavállaló béréből mennyit húznak le? És miért csökkentik folyton mindennek a támogatását? Tudod a családban van könyvelő, így egy picit jobban rálátok a dolgokra, mint amennyit te valaha fogsz.
2010. febr. 27. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!