Számomra az lenne a fontos, hogy a hatalmon lévők valóban az emberekért, a településekért, az országért dolgozzanak. És közben ne lopják ki a szemünket, és hagyják abba a korrumpálást! És valóban nem kell az EU fenekét nyalni, de tudomásul kell vennünk, hogy a beruházásaink nagy részét onnan finanszírozzák.
2015. máj. 28. 09:16
22/27 Keito válasza:
Én nem bánnám, ha ebben az országban a lakosság többsége végre képes lenne megfogalmazni azt, hogy milyen társadalomban szeretne élni és a szerint választana politikai pártot, nem pedig az érdekei, az indulatai és egy-egy politikai erő színe alapján...
2015. máj. 30. 09:07
23/27 anonim válasza:
én ideiglenesen (amíg meg nem érünk egy, a képviseleti demokráciánál okosabb rendszerre) örömmel venném.
de nyilván azért, mert engem mondjuk zsigeri gyűlölettel tölt el az élet minden területének politikai beszabályozása, az államgépezet felduzzasztása, a centralizációs törekvések és hasonlók. brr...
2015. máj. 30. 15:32
24/27 anonim válasza:
Én bánnám,bizok a fideszben és a jobboldalban,az országot helyre hozni nem lehet néhány év alatt pláne nem úgy,hogy közbe keresztbe tesznek állandóan nekik és ezzel nekünk is.Ebbe az irányba kell haladni amerre megyünk csak még ,,Jobban``pl visszavenni az elszakított területeinket akkor nem lennének árvizek és szárazságok nálunk mert szabályoznánk magunknak azt a vizet amit most ránk engednek a szomszédok.Ja és nem is beszéltem az ásványi kincsekről meg az erdőkről(98% elvesztettük és más használja már 95 éve)amit termelnek kifele a szomszédok.
2015. máj. 31. 05:33
25/27 anonim válasza:
Szerintem Adjon az Isten Szebb Jövőt !!!
Aki tudja hogy mit jelent annak úgy se kell megmagyarázni , aki meg nem tudja hiába is mondanánk ......
2015. máj. 31. 15:03
26/27 anonim válasza:
>20: "Amíg Fidesz volt/van kormányon, csökkent az adósság." Ez így ebben a formában sajnos nem igaz.
Én is azt gondolom, hogy ezeknek a színeknek nem kellene ismétlődniük, meg az oldalaknak sem. Annak örülnék, ha végre programokról szavazhatnánk, amelyek közül a nyertesé pontosan megvalósításra is kerül. Nem több és nem kevesebb.
2015. jún. 6. 01:08
27/27 anonim válasza:
>26 - Nézz utána, az államadósságunk csökkent. 20 voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!