Békéscsabaiak, elégedettek vagytok a független Szarvas Péterrel?
Nem is tudom, régen sokáig ellenzéki polgármesterünk volt, és nagyon kevés volt a beruházás. Vantara 4 évig kormánypárti volt, és ez alatt az idő alatt valóban rengeteg beruházást kapott a város, ő itt népszerű fideszes politikus volt, csakhát utána olyan törvényt hoztak, hogy nem lehet valaki egyszerre képviselő és polgármester is.
Ekkor pedig a 2/3 nagyon labilis volt, és fontosabb volt a Fidesznek egy parlamenti képviselő, mint egy vidéki polgármester, ezért képviselőként indították.
Lett volna esélye fideszesnek nyerni az polgármester választást is, de Hanó Miklóst indították, ő pedig nem örvendett nagy szimpátiának a helyiek körében, már nagyon régen tagja az önkormányzatnak, több pártban is megfordult.
Szarvas Péter, pedig ismert ember volt, szerették a Volán vezérigazgatója volt, csak nem tetszett a fideszeseknek, elmozdították, erre elindult a polgármesterválasztáson, és meg is nyerte.
Ebben szerepet játszott az is, hogy a Jobbik nem indított önálló jelöltet, és "átirányította" az állandó 10-15%-át, hogy SZP-re szavazzon.
Igazából nekem nincsen bajom SZP-vel, nem érzékelek jelentős változást, úgy látom, hogy továbbra is nagyon sok mindent építenek, nem tudom, hogy ezeket a pályázatokat még a kormánypárti polgármester idején nyerték-e el.
Olyan intézkedést pedig még nem tapasztaltam, ami engem közvetlenül érintett volna, de nem is ítélem meg negatívan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!