Ti se bánnátok, hogyha 2018-ban Magyarország térképe narancssárgából újra vörösre váltana?
'Nem bánnám, de úgy váltson vörösre, hogy Thürmerék legyenek a kormánypárt!'
Isten mentsen Thürmeréktől!
"Én azt szeretném, hogyha piros fehér zöldre váltana. Végre valahára."
"De bánnám. Nem szeretem, ha egy országot össze vissza festegetnek. Inkább szakszerűen irányítsák"
Ők valahogy NEM HÜLYÉK"
Tudom, hogy nagyon lehúzzátok majd a válaszom, de ami legjobban ránkférne, az egy közgazdász képzés. Mindannyiunkra, iskolai szinten. Akkor tudnánk, hogy mit ígérnek, és ennek mi a hátulütője, másik oldala. "mindenki lop" vagy "Fidesz = MSZP" esetleg hogy milyen színű az ország... A demokrácia nem a démosz, azaz nép hatalma? Tudjuk, mire szavazunk? Mit tett eddig értünk az egyik vagy a másik fél eddig? Mikor haladt jó irányba az ország?
Részemről: amíg az MSZP vezetett, az ország adóssága nőtt, a közjólét csökkent, így az ország szempontjából és a nép szempontjából sem voltak megfelelőek. És nem azért, mert pirosak vagy sárgák. Amíg Fidesz volt/van kormányon, csökkent az adósság. Hogy milyen az embereknek, döntse el mindenki maga, de inkább ők, és itt is hangsúlyozom, hogy nem azért mert "sárgák".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!