Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti se bánnátok, hogyha 2018-ba...

Ti se bánnátok, hogyha 2018-ban Magyarország térképe narancssárgából újra vörösre váltana?

Figyelt kérdés
2015. máj. 23. 23:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
43%
Váltson vörösre, de a Jobbik vörösére.
2015. máj. 24. 08:19
 12/27 anonim ***** válasza:
57%
Felőlem jöhet, bár nem hallottam arról, hogy a Jobbik vörös színre váltana.
2015. máj. 24. 09:52
 13/27 anonim ***** válasza:
33%
De bánnám, ahogy azt is, ha narancssárga maradna. Győzzön a Jobbik!
2015. máj. 24. 11:55
 14/27 anonim ***** válasza:
76%
De bánnám. Nem szeretem, ha egy országot össze vissza festegetnek. Inkább szakszerűen irányítsák.
2015. máj. 24. 13:07
 15/27 anonim ***** válasza:

'Nem bánnám, de úgy váltson vörösre, hogy Thürmerék legyenek a kormánypárt!'

Isten mentsen Thürmeréktől!

2015. máj. 24. 20:10
 16/27 anonim ***** válasza:
#12: [link] ebben szerintem elég sok a vörös.:D
2015. máj. 25. 10:06
 17/27 kissg23 válasza:
Miért, 2018-ra kialakulhat egy normális politikai irányzat, amelyik szintén a piros valamelyik árnyalatát választja színéül? A maiak közül egy se kerüljön hatalomra, mert úgy rosszak az irányaik, mint ide Buda... Kellene már valami normális...
2015. máj. 26. 08:23
 18/27 anonim válasza:
13%
egyiket sem szívlelem, de az a tapasztalatom, hogy a narancssárga egy fikarcnyit jobb. na jó nem csak egy fikarcnyit.:D
2015. máj. 26. 16:20
 19/27 Gepesz13 válasza:

"Én azt szeretném, hogyha piros fehér zöldre váltana. Végre valahára."

"De bánnám. Nem szeretem, ha egy országot össze vissza festegetnek. Inkább szakszerűen irányítsák"

Ők valahogy NEM HÜLYÉK"

2015. máj. 26. 21:24
 20/27 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nagyon lehúzzátok majd a válaszom, de ami legjobban ránkférne, az egy közgazdász képzés. Mindannyiunkra, iskolai szinten. Akkor tudnánk, hogy mit ígérnek, és ennek mi a hátulütője, másik oldala. "mindenki lop" vagy "Fidesz = MSZP" esetleg hogy milyen színű az ország... A demokrácia nem a démosz, azaz nép hatalma? Tudjuk, mire szavazunk? Mit tett eddig értünk az egyik vagy a másik fél eddig? Mikor haladt jó irányba az ország?

Részemről: amíg az MSZP vezetett, az ország adóssága nőtt, a közjólét csökkent, így az ország szempontjából és a nép szempontjából sem voltak megfelelőek. És nem azért, mert pirosak vagy sárgák. Amíg Fidesz volt/van kormányon, csökkent az adósság. Hogy milyen az embereknek, döntse el mindenki maga, de inkább ők, és itt is hangsúlyozom, hogy nem azért mert "sárgák".

2015. máj. 27. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!